Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emre Güral: 'Evet Florya'dayım ama...'

Düzenleyen:
Emre Güral: 'Evet Florya'dayım ama...'

SPOR Haberleri

Emre Güral, Galatasaray'la anlaştığı iddialarının ardından açıklamalarda bulundu.

Eskişehirspor'la yollarını ayırdıktan sonra bir anda transfer gündeminin merkezine oturan Emre Güral'ın adı şimdiden üç büyüklerle anılmaya başladı. Hatta öyle ki Galatasaray'la anlaştığı, Florya'da yaşayacağı evi bile tuttuğu söylendi. İşin en doğrusunu öğrenmek için Emre Güral'ı aradık ve son gelişmeleri öğrenmek için sorduk...

Emre, "Galatasaray'la anlaştın mı?" şeklinde sorduğumuz soruya oldukça samimi bir şekilde, "Şu anda hiçbir yerle anlaşmadım" yanıtı verdi. Futbol Extra'ya daha önce vermiş olduğu röportajında "En büyük silahım duam" sözleriyle hatırladığımız Emre, "Her şey nasip. Hangi takıma gideceğim belki yarın belki iki saat belki de iki ay sonra belli olur. Nasıl yazılmışsa o..." diyerek geleceği hakkında yorumda bulundu.
 
Başarılı golcüye "Florya'da ev tuttuğun doğru mu?" diye sorduğumuzda yine lafı evirip çevirmeden konuştu: "Evet Florya'dayım. Ailemle birlikte geldim ama benim özel kondisyonerim burada. O yüzden ben de onunla çalışmak için geldim. Yoksa Galatasaray'la alakası yok."
 
Öte yandan Emre'nin Florya'da ev tutmasının bir diğer nedeni de çok eskiden tanıştığı ve ailecek görüştüğü Yasin Öztekin'in Florya'da oturması.... (Sporx)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...