Kayserispor 85 günlük hasrete son vermek istiyor

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Kayserispor 85 günlük hasrete son vermek istiyor

SPOR Haberleri  / AA

Kayserispor Kulübü Başkan Vekili Ortaköylüoğlu, "Antalyaspor'u yenerek, 9 haftalık galibiyet hasretine son vermeyi hedefliyoruz" dedi.

Kayserispor Kulübü Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, Spor Toto Süper Lig'de yarın Antalyaspor ile yapacakları maçı kazanarak, hem 9 haftalık galibiyet hasretine son vermek hem de ligde kalma yolunda avantaj yakalamak istediklerini söyledi.

Ortaköylüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde geride kalan 27 haftada topladıkları 25 puanla 15. sırada bulunduklarını ve kümede kalma mücadelesi verdiklerini belirtti.

Ligin ikinci yarısında 1-0 kazandıkları Osmanlıspor maçının ardından oynadıkları 9 karşılaşmada aldıkları 3 beraberlik ve 6 mağlubiyetle galibiyete hasret kaldıklarını dile getiren Ortaköylüoğlu, şöyle konuştu:

"Ligin sonu yaklaştıkça karşılaşmalar da gerçekten zorlaşmaya başladı. Hesaplar daha detaylı yapılıyor. Maalesef ligin ikinci yarısındaki geride kalan haftalar bizim için zor geçti. Gönül isterdi ki çok daha önce bu sıkıntılı bölgeden uzaklaşalım ve rahat bir pozisyonda olalım ancak olmadı. Sıralamada bizim altımızda bulunan takımlar da puan kaybetmeye başlayınca hala avantajlı konumumuzu koruyoruz. Bir an önce bu durumdan kurtulmak istiyoruz."

Yarın konuk edecekleri Antalyaspor'un kaliteli takım olduğuna dikkati çeken Ortaköylüoğlu, artık rakip kim olursa olsun bütün maçlara final gözüyle baktıklarını, saha ve seyirci avantajının kendilerinde olduğunu kaydetti.

Maçın hazırlıklarının son derece iyi geçtiğini, takımın moralinin yerinde olduğunu dile getiren Ortaköylüoğlu, "İnşallah iyi mücadele gösterirsek, 3 puanla ayrılmamamız için bir neden görmüyorum. Hedefimiz 3 puanla ayrılmak. Antalyaspor'u yenerek, 9 haftalık galibiyet hasretine son vermeyi hedefliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...