Volkan Şen'in kenara alınması şaşkınlığa yol açtı!

Düzenleyen:
Volkan Şen'in kenara alınması şaşkınlığa yol açtı!

SPOR Haberleri

Yıldız oyuncu etkili performansına rağmen oyundan alınmasına anlam veremedi. Taraftarlar ve spor yazarları Vitor Pareira'yı topa tuttu

Sezon başından bu yana eleştirilen F.Bahçe Teknik Direktörü Vitor Pareira, dün akşam yaptığı değişiklikle Torku Konyaspor maçında mağlubiyetinin hazırlayıcısı olarak gösterildi. Karşılaşmanın en etkili ismi olan Volkan Şen'i oyundan çıkaran Portekizli teknik adamın bu tercihi F.Bahçeli taraftarları çıldırttı. Futbol otoriteleri de maçtan sonra yaptıkları açıklamalarda sarı-lacivertlilerin hücumdaki en iyi oyuncusu olarak gösterdikleri Volkan'ın henüz 72. dakikada kenara alınmasına anlam vermediklerini dile getirdi. Yıldız oyuncu da değişim tabelasında kendi forma numarasını görünce oldukça şaşırdı. İki elini yana açarak şaşkın gözlerle kenara bakan Volkan Şen çabuk toparlandı ve kendisi yerine oyuna girecek olan Alper Potuk'u olumsuz yönde etkilememek için çaba gösterdi. Yıldız oyuncu oyundan çıkarken Alper'e sarıldı ve kulağına bir şeyler söyleyerek takım arkadaşını motive etmeye çalıştı. 

Böyle antrenörlük olmaz
Spor yazarlarının büyük tepkisini çeken Volkan Şen-Alper Potuk değişikliği hakkında öne çıkan yorumlar şöyle: Oğuz Çetin: Takımın en etkili isimlerinden biri Volkan Şen oyundan çıkıyor. İnanılır gibi değil... Rıdvan Dilmen: Böyle antrenörlük olmaz. Şampiyonluğa oynayan takım böyle oynamaz, böyle oyuncu değişlikleri de yapılmaz... Hakan Ünsal: Volkan Şen'i ne zaman kullansa verim alan Pareira'nın bu değişikliği maçın skorunu belirledi... Twitter yorumları: "Bir Besiktaşlı olarak Volkan Şen oyundan alınınca 'ohh be' dedim" @sercinyos. "Sahanın en kötüsü Nani dururken sahanın en iyisi Volkan Şen oyundan çıkarsa mağlubiyet kaçınılmaz olur" @necmgms. "Maç berabereyken kim çıksın diye Şenol Güneş'e sorsalar 'Volkan Şen' derdi herhalde" @serkansryprk. "Babaannem bile bu çocuk çok koşuyordu neden onu çıkardılar dedi' Yorulma emaresi yoktu adamda" @TurkerS7.
Volkan Şen'in kenara alınması şaşkınlığa yol açtı!
Gerginlik ve barış!
Bruno Alves'in kendisine sert müdahalede bulunduğunu belirten Ömer Ali Şahiner, yan hakeme itiraz ederken duruma Vitor Pereira da müdahil oldu. Topu Ömer Ali Şahiner'e veren Pereira, rakip oyuncuya susmasını ve tacı kullanmasını söyleyince kısa süreli tartışma yaşandı. Sonrasında Pereira yeşil-beyazlı oyuncuya sarılınca gerginlik tribünlerin alkışlarıyla son buldu.
Volkan Şen'in kenara alınması şaşkınlığa yol açtı!
F.BAHÇE'NİN EN İYİSİYDİ
Volkan Şen oyundan çıkana kadar F.Bahçe'nin en iyi oyuncusu olarak dikkat çekiyordu. Rakibin sağ kanadına nefes aldırmayan yıldız oyuncu, takımının hücumlarda hareketli gözüken tek ismi olarak öne çıkmasına rağmen 72. dakikada Vitor Pareira tarafından 'yoruldu' gerekçesiyle kenara alındı.

Fener'den ofsayt feryatları
Şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, 2016'nın yenilmez ekibi Torku Konyaspor'a konuk olurken, maçın henüz 2. dakikasında geriye düştü. Fenerbahçeli oyuncular, Rangelov'un attığı gol öncesinde pozisyonun ofsayt olduğu yönünde itirazda bulundu. Skubic’in Ömer Ali Şahiner'e gönderdiği topla başlayan atakta yardımcı hakem devam kararı verirken; Ömer Ali’nin ceza sahasına girdiği pozisyonu Rangelov golle sonuçlandırdı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...