Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'ye evlat kurşunu! Deplasmanda Konya'ya mağlup oldu

Düzenleyen:
Fenerbahçe'ye evlat kurşunu! Deplasmanda Konya'ya mağlup oldu

SPOR Haberleri

Sarı Kanarya eski hocası Aykut Kocaman'ın takımı önünde şampiyonluk yolunda ağır yara aldı. Goller Rangelov, Ali Çamdalı ve Fernandao imzalı

Murad Tamer - F.Bahçe şampiyonluk yolunda kan kaybetmeye devam ediyor. Geçen hafta Osmanlıspor önünde sahasında 2 puan bırakan sarı-lacivertliler, dün de Torku Konya deplasmanında 2-1 mağlup olarak Beşiktaş'ın ekmeğine yağ sürdü. Aykut Kocaman'ın öğrencileri maça golle başladı. Hafta içinde yerel basına verdiği demeçte şampiyonluk yarışında F.Bahçe'yi favori olarak gördüğünü söyleyen Rangelov, henüz 2. dakikada attığı golle tribünleri ayağa kaldırdı: 1-0. Golden sonra yeşil-beyazlılar skor üstünlüğünü oyuna da yansıttı. F.Bahçe çok iyi alan daraltan rakibi karşısında pozisyon bulamadığı gibi, gelişen tehlikeli kontra ataklar karşısında oldukça zorlandı. 

Volkan&Fernandao A.Ş
Pereira, sol kanada işlevlik kazandırmak ve Skubic'in çıkışlarını kesmek için Volkan Şen ve Nani'nin kanatlarını değiştirdi. Bu değişiklik sayesinde gol geldi. Volkan 41'de 'al da at' dedi, Fernandao affetmedi: 1-1. Golde Serkan'ın kalesini boş bırakması Volkan'ın asistini kolaylaştırdı. İkinci yarıda defans çizgisini daha öne taşıyan F.Bahçe rakibinin üzerine kalabalık gitmeye başladı. Souza'nın 52'deki kafa şutunu Vukovic çizgiden çıkardı. Ozan'ın 60'ta Diego'nun yerine oyuna dahil olması F.Bahçe'yi ne kadar ateşlediyse, sarı-lacivertlileri hücuma sürükleyen tek isim olan Volkan Şen'in yerine 72'de Alper'in girmesi de takımı o derece frenledi. 

3 puan uçtu gitti
Torku Konyaspor bu hatayı affetmedi. Volkan'ın 72 dakika parsellediği koridoru boş bulan Ömer Ali topu sürdükten sonra arka direğe çok etkili bir orta kesti. Bajic gelen topu kafayla harika indirdi. Ali Çamdalı önünde bulduğu meşin yuvarlağı şık bir çalımdan sonra çok sert vurarak ağlara gönderdi: 2-1. Kalan dakikalarda rakibinin tehlike oluşturamayan baskısını Torku Konyasporlu oyuncular savuşturmakta zorlanmadı ve ev sahibi ekip sahadan zaferle ayrıldı. Bu sonucun ardından yeşil-beyazlılar yenilmezlik serisini 11 maça çıkararak 'Avrupa yürüyüşü'ne emin adımlarla devam ederken, F.Bahçe ise şampiyonluk yolunda bıraktığı 3 puanla derbi öncesi büyük moral kaybetti.

Çamdalı geceye damga vurdu
Bir futbolcu daha ne yapsın. Konya Kaptanı Ali Çamdalı dün F.Bahçe'yi yıkan oyuncu oldu. Başarılı futbolcu takımını çekip çevirdi, hücuma kaldırdı, yüzde 84 pas isabetiyle oynadı, 3 top çaldı ve 8 ikili mücadele kazandı. Çamdalı sarı-lacivertli takımı belki de şampiyonluktan edecek ikinci golün de sahibi oldu. Yeşil-beyazlı tribünler kaptanlarını maç bitimi çılgınca alkışladı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...