Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

VOLKAN 5 maç sonra gol yedi!

Düzenleyen:
VOLKAN 5 maç sonra gol yedi!

SPOR Haberleri

Bursaspor, Beşiktaş, Akhisar Belediyespor, Kayserispor ve Osmanlıspor maçlarında gole izin vermeyen sarı-lacivertli takım, Torku Konyaspor karşısında ise 2 gol yedi.

Başarılı performansıyla dikkati çeken ve Torku Konyaspor maçına kadar 453 dakika gol yemeyen tecrübeli kaleci Volkan Demirel, 2. dakikada Rangelov'un golüne engel olamadı. Volkan, 85. dakikada ise Ali Çamdalı'nın vuruşunda topu kalesinde gördü.

Puan kaybı 10’a çıktı
Süper Lig'in ilk yarısındaki 17 maçta 11 puan kaybeden Fenerbahçe, ikinci yarıdaki 8 karşılaşmada ise 10 puan yitirdi. Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısındaki 10 karşılaşmada 6 galibiyeti bulunan sarı-lacivertli ekip, ikişer kez beraberlik ve mağlubiyet aldı. 

Acele forvet aranıyor
Ligde kritik haftalar geldi, Fener gol atamaz oldu. Sarı Kanarya son 3 maçta birer galibiyet, beraberlik ve yenilgi aldı ve sadece 2 gol atabildi. Kayseri'yi van Persie'nin golüyle 1-0 yenen Fener geçen hafta Osmanlı'yla golsüz berabere kalmıştı. Dün tek gol Fernandao'dan geldi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...