'Galatasaray'ın parası deniz yemeyen keriz'

Düzenleyen: / Kaynak: STAR GAZETESİ
'Galatasaray'ın parası deniz yemeyen keriz'

SPOR Haberleri  / STAR GAZETESİ

Ünlü spor yorumcusu Tanju Çolak Anlık Skor programında Galatasaray'da alınan başarısız sonuçlara çok sert tepki gösterdi.

24 TV’de yayınlanan Anlık Skor programında konuşan ünlü spor yorumcusu Tanju Çolak Galatasaray yönetimi ve futbolculara sert eleştirilerde bulundu.

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında sahasında Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalan Galatasaray’da kan kaybı sürerken sarı-kırmızılı futbolcu ve yöneticiler tepkiler de her geçen gün artıyor. Çaykur Rizespor maçında taraftarın yönetimi istifaya çağırmasıyla beraber tepkiler giderek artarken eski milli futbolcu ve spor yorumcusu Tanju Çolak’ta çok sert açıklamalarda bulundu.

GALATASARAY'IN PARASI DENİZ YEMEYEN KERİZ

Tanju Çolak Galatasaraylı futbolcuların astronomik ücretler almasına rağmen verimli olamadığını söyleyen Çolak şöyle konuştu; “Galatasaray’ın parası deniz yemeyen keriz.Vallahi de billahi de keriz. Siz nasıl bir transfer politikası izliyorsunuz. Rizespor’la oynuyor, gücü yok, sistemi yok, coşkusu yok,  heyacanı yok verdiğiniz paralara bakın? Galatasaray formasını giymek bu kadar kolay mı? Galatasaray’a gelecek futbolcular her zaman fedakarlık yapar. Siz nasıl bir yöneticilik yapıyorsunuz? 20 milyon Euro dünki Galatasaray takımının maliyeti. Ne gördünüz sahada? Karşısındaki takımın maliyeti 5 milyon Euro. Siz bu takıma pozisyon bulup ezmiyorsunuz. Bu takımı 3-0, 5-0 yenemiyorsunuz. Futbol adına hiçbir şey vermiyorsunuz.  Aciz duruma düşüyorsunuz.

KELLE ALIN

Bu o parayı nasıl kazanıyorsunuz. Sonra da Başkan Dursun Özbek diyor ki ‘Biz futbolcuların parasından fedakarlık bekleyemeyiz. Seni şampiyon mu yaptılar, Galatasaraylı futbolcular hangi başarıyı elde etti? Kelle alın. Hiçbir futbolcu Galatasaray’dan üstün değildir. İstemeyen çeksin gitsin, en azından borçlarımızı öderiz. Galatasaray’ın ağırlığını bilmeyen futbolcular var. Kurtuluş için seçim olmalı."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: STAR GAZETESİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...