Sneijder derbide sahada

Sneijder derbide sahada

SPOR Haberleri

Çaykur Rize maçı sonrası taraftarın ilgi odağı olan ve “Derbide sahada olacak mısın” sorusuna olumlu yanıt veren Sneijder dün de idmana çıktı

Çaykur Rizespor maçını tribünde yakın arkadaşı Gökhan Saki ile izleyen Galatasaray'ın 10 numarası Wesley Sneijder, Arena çıkışında taraftarın hücumuna uğradı. "Fenerbahçe'ye karşı oynayacak mısın?" sorusuna "Çarşamba görürsünüz" yanıtını vermekle yetinen Sneijder'in moralli olduğu dikkat çekti.

VE SNEİJDER İLE SELÇUK İDMANDA

Tedaviye olumlu yanıt veren ve koşu çalışmalarında sorun yaşamayan Hollandalı yıldız, dün de takımla çalışarak derbide oynamayı ne kadar çok istediğini gösterdi. Sarı- kırmızılılarda Selçuk İnan ve Sabri Sarıoğlu'nun da idmana katılması derbi öncesi yüzleri güldürdü. Bu arada Hollandalı hoca Riekerink'in cezalı Carole'un yerine sol bekte Hakan Balta'yı oynatacağı öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...