Şenol Güneş'ten maç öncesi uyarı

Şenol Güneş'ten maç öncesi uyarı

SPOR Haberleri

Zirvede ipleri ellerine alma fırsatı geldiğini hatırlatan Beşiktaş’ın tecrübeli teknik direktörü, “Kasımpaşa karşısında yaptığımız hatayı tekrarlamayalım. Bursaspor’u yenip geceyi tam bir şölene çevirelim” dedi

Şampiyonluk yarışındaki rakibi Fenerbahçe'nin Konya'da yenilmesi sonrası büyük bir avantaj yakalayan Beşiktaş'ta tüm gözler bugün oynanacak Bursaspor maçına çevrildi. Dünkü idman sonrası takımıyla bir toplantı yapan teknik direktör Şenol Güneş, Vodafone Arena'da oynayacakları ilk maçı kazanmak zorunda olduklarını söyledi. Çok önemli bir avantaj yakaladıklarını söyleyen tecrübeli teknik adam, "Geçen hafta Kasımpaşa maçında yaptığımız hatayı tekrarlamayalım. O karşılaşmayı kaybederek büyük bir fırsatı teptik. Yeni stadımızda taraftarımızın önünde oynayacağımız maçı kazanıp şampiyonluk yolunda dev bir adım atalım ve geceyi şölene çevirelim" dedi.

SARI KART ALARMI VERİLDİ!
Beşiktaş'ta, Bursaspor maçı öncesi 6 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Siyahbeyazlı futbolcular Mario Gomez, Andreas Beck, İsmail Köybaşı, Olcay Şahan, Necip Uysal ve Oğuzhan Özyakup, yeşil-beyazlı ekiple yapılacak karşılaşmada sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve Sivasspor ile oynanacak mücadelede forma giyemeyecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...