Zeki Yavru taraftarlarla kavga etti, Eto'o ayırdı - İZLE

Düzenleyen:
Zeki Yavru taraftarlarla kavga etti, Eto'o ayırdı - İZLE

SPOR Haberleri

Kayserisporlu futbolcu Zeki Yavru, Antalyaspor maçının ardından taraftarlarla kavga ederken, Eto'o futbolseverleri sakinleştiren isim oldu.

Kayserispor, kendi sahasında Antalyaspor'la 0-0 berbaere kalırken, maç sonu Sarı Kırmızılılar'ın sağ beki Zeki Yavru taraftarlarla birbirine girdi.

TARAFTAR TEPKİ GÖSTERDİ
Maç 0-0 biterken, Kayserisporlular hakem Alper Ulusoy'a yönetiminden dolayı tepki gösterirken, taraftar da Zeki Yavru'nun performansını protesto etti. 24 yaşındaki sağ bekin sürekli uzaktan şut çekmesi ve bir türlü şutların kaleyi bulmaması Kayserisporlu taraftarların tepkisini çekti.

ETO'O ARAYA GİRDİ
Maç sonu saha tünelinin başında taraftarların kendisine tepki gösterdiğini belirten genç oyuncu bir anda çıldırdı ve tribünlere doğru koşmaya başladı. Bu anda ise Antalyasporlu Samuel Eto'o ve Kayserisporlu diğer futbolcular araya girdi ve son anda kavga önlendi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...