Fenerbahçelilerden özür diledi

Düzenleyen:
Fenerbahçelilerden özür diledi

SPOR Haberleri

Hırvatistan Futbol Federasyonu Başkanı Davor Suker, hakem Ivan Bebek'in UEFA'dan aldığı notu açıkladı.

NTV Spor'da yayınlanan 90+ programının yaptığı özel röpoartajda Hırvatistan Futbol Federasyonu Başkanı Davor Suker, Braga-Fenerbahçe maçının tartışmalı hakemi Ivan Bebek'in notunu açıkladı.

Fenerbahçe'nin 1-0 kazandığı maçın rövanşında Braga'ya deplasmanda 4-1 yenilerek UEFA Avrupa Ligi'ne havlu atan Sarı Lacivertliler'in maçında hakem Ivan Bebek tartışmalı kararları mücadeleye damga vurmuştu. Maç sonrası Hırvat hakeme yönelik tepkiler kendini gösterirken UEFA'dan 8.2 değerinde not aldığı iddiası basında yer almıştı. Konuyla ilgili soruları yanıtlayan Davor Suker, Bebek'i ve performansını anlattı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun davetlisi olarak İstanbul'dasınız. Federasyonlar olarak işbirliğinizi anlatır mısınız?

"Türkiye Futbol Federasyonu ile bir dizi toplantı yaptık. Futbolu konuştuk. Cumhurbaşkanınız Recep Tayyip Erdoğan'a, Federasyon Başkanınız Yıldırım Demiören'e, Başkan Vekiliniz Servet Yardımcı'ya çok teşekkür ederim. Çok verimli görüşmeler yaptık."

Türkiyede bir çok kişi size Ivan Bebek'i soruyordur. O geceyle ilgili neler söylersiniz?

"Ben FED başkanıyım. Hakem Kurulu başkanı değilim. Tabi ki, Fenerbahçe taraftarına tek söyleyebileceğim şey şu; çok üzgünüm. Bebek, Real Madrid-Shakhtar maçında da kötü bir not almıştı. Bu en kötü ikinci notu oldu. Bebek'in geleceğine UEFA Hakem Komitesi karar verecek. Onlar notları biliyor. Bir şans daha istemiştim. Maç için çok ama çok üzgünüm. Bir hakem için hiç de iyi bir gece değildi."

Peki maçtan sonra Bebek ile konuştunuz mu?

"Bütün hakemlerle toplantı yaptım."

O kendi performansı hakkında ne düşünüyor?

"Bakın, eğer notunuz 7.4 ise bu, futboldan anlayan herkese her şeyi açıkça anlatır. Bu düşük bir not. Ivan Bebek, durumu anlıyor. Bu durumla ilgili daha fazla konuşmam doğru olmaz. Çünkü benim bulunduğum kurumdan bağımsız bir kurum orası. Ama üçüncü kez söylüyorum ki; Bu kötü maç için çok üzgünüm."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...