Galatasaray'da acı gerçeğin fotoğrafı! Kaptanlar tek kelime etmedi

Düzenleyen:
Galatasaray'da acı gerçeğin fotoğrafı! Kaptanlar tek kelime etmedi

SPOR Haberleri

Galatasaray-Rize maçında Selçuk ve Sneijder ile takımın en kıdemlisi Sabri, maça ayrı ayrı geldi, farklı yerlere oturdu, tek kelime konuşmadı.

Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Galatasaray'ın bu durumunun birçok sebebi var. Ancak başarısızlığın, en önemli nedenlerinden biri cumartesi akşamı Türk Telekom Arena'da Batı VIP tribününde saklıydı.

BİRBİRLİLERİYLE KONUŞMADILAR

Mustafa Denizli'nin de "Bu takımın en önemli sorunu sevgisizlik ve takım içindeki küslükler" diye açıkladığı tablo, statta bütün çıplaklığıyla ortadaydı. 1-1 biten Rize maçında sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen iki kaptan, Selçuk ve Sneijder ile takımın en tecrübeli ismi Sabri tribündeydi, ama bir arada değildi!

TAMAMEN KOPMUŞLAR

Takımda birlikteliği sağlamaları beklenen üç yıldız oyuncu, kendileri birlikte değil; ayrı ayrı oturuyordu. Kaptan Selçuk İnan, hemen yedek kulübesinin arkasında, Tarık Çamdal, Eray İşcan ve Florya Metin Oktay Tesisleri görevlileri ile maçı izlerken, Sneijder, arka sırada dövüşçü Gökhan Saki ile Sabri Sarıoğlu ise, çaprazda, uzak köşede eşi Yağmur Sarıoğlu ile oturuyordu. Üç futbolcu stada da ayrı ayrı geldi; yukarı ayrı ayrı çıktı; farklı noktalara otururdu ve birbirleriyle hiç konuşmadılar...

BUNA BiR SON VERiLECEK

Takımda artık herkesin bildiği kopukluk tribüne böyle yansırken, Galatasaray yönetiminin de gözünden kaçmadı. Yönetimin önemli isimleri, her şeyin farkında olduklarını ve önümüzdeki sezon bu durumu ortadan kaldıracaklarını ifade etti. Yani, sezon sonunun en önemli icraatlarından biri, 'sevgi operasyonu' olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...