Volkan'dan Pereira'ya tepki! 'Ne iyi oynaması'

Düzenleyen:
Volkan'dan Pereira'ya tepki! 'Ne iyi oynaması'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in, Torku Konyaspor maçı sonrası soyunma odasında takımdan memnun olduğunu söyleyen teknik direktör Vitor Pereira'ya sert tepki verdiği öğrenildi.

Portekizli hocanın, ısrarla “İyi oynadık, ikinci yarıda özellikle daha iyiydik. İyi mücadele ediyorsunuz, koşuyorsunuz” sözleri üzerine tecrübeli file bekçisinin “Ne iyi oynaması, ne koşması. Takım daha pozisyona bile giremiyor. Pozisyona girmeden maç kazanılır mı? Gol atamıyoruz ve maç kazanamıyoruz” çıkışında bulunduğu belirlendi.

Torku Konyaspor karşısında alınan yenilgi Fenerbahçe’deki sinirleri iyice gerdi. Sistem olarak takımın sürekli savunmada kalması ve hücum futbolundan uzaklaşmasının özellikle yerli oyuncular arasında sıkıntı çıkardığı öğrenildi. Torku Konyaspor maçı sonrası soyunma odasında Vitor Pereira’nın ısrarla, “İyi oynadık, ikinci yarıda özellikle daha iyiydik. İyi mücadele ediyorsunuz, koşuyorsunuz” diyerek telkinler vermesine, kaptan Volkan Demirel’in tepki gösterdiği dile getirildi.

14 yıldır sarı-lacivertli formayı taşıyan Volkan’ın oynanan futboldan rahatsızlığını sert bir şekilde belirttiği aktarıldı. İyi futbol oynadıkları konusuna karşı çıkan ve tepkisini koyan tecrübeli file bekçisinin bağırarak, “Ne iyi oynaması, ne koşması. Takım daha pozisyona bile giremiyor. Pozisyona girmeden maç kazanılır mı, gol atamıyoruz ve maç kazanamıyoruz” dediği öğrenildi.
 

Taraftar mutsuz

Buna karşılık Portekizli hocanın ısrarla oyun sistemine sahip çıktığı ve takımın doğru yolda olduğunu söylemesinin sinirleri daha da gerdiği ifade edildi. Camiayı çok iyi tanıyan Volkan’ın daha sonra takım arkadaşlarına da Fenerbahçe taraftarının böyle futbol ve sonuçlarla mutsuz olduğunu, takımın bu tarzda futbolla sonuç almasının zor olacağını söylediği bildirildi. Özellikle hem Osmanlıspor hem de Torku Konyaspor maçlarında kaçan 5 puanın Volkan Demirel başta olmak üzere bütün takımda huzursuzluk yaşattığı kaydedildi.

Yerliler rahatsız

Bu arada takım içerisinde yerli futbolcuların sistemden rahatsız olduğu belirtildi. Yıllardır sarı-lacivertli formayı giyen Mehmet Topal, Volkan Demirel, Gökhan Gönül ve Caner Erkin gibi isimler, sürekli savunma emniyetini düşünen anlayışla başarının zor olacağı kanısında. Son dönemde Teknik Direktör Vitor Pereira’nın tavırlarında da rahatsız olan oyuncular forma tercihleri konusundan, taktik düzene kadar birçok konuda hoca ile ters düşmüş durumdalar.

Kaynak: Milliyet

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...