Ersun Yanal bombası patlıyor!

Düzenleyen:
Ersun Yanal bombası patlıyor!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de yaptığı hamlelerle puan kayıplarına sebep olan ve taraftarın tepkisini çeken Teknik Direktör Vitor Pereira'nın yerine, Ersun Yanal'ın geleceği konuşuluyor.

Fenerbahçe'ye yakın kaynaklar, Başkan Yıldırım ile Ersun Yanal'ın arasının düzeldiğinden ve her an Pereira'nın görevine son verilip 2'nci Yanal döneminin başlamasından ciddi bir şekilde söz ediyor. Bomba her an patlayabilir.

PEREIRA'NIN DURUMU MASAYA YATIRILDI

Takvim gazetesinin haberine göre; Fenerbahçe'nin gündemi her geçen gün daha da ısınıyor. Pereira'nın takımdan gönderileceği iddialarının ard arda geldiği şu günlerde yeni hocanın ismi ilk kez ortaya atıldı! Konya Havalimanı'nda mini bir olağanüstü toplantı yapan sarı-lacivertli yönetimin, başkan Aziz Yıldırım'la bir araya gelip Pereira'nın durumunu masaya yatırdığı ortaya çıktı. Yapılan görüş alışverişinde, Pereira ile işlerin yürümeyeceği kanaati ağır bastı. Pereira'ya sıcak bakmamaya başlayan Başkan Yıldırım ve kurmayları, B planı üzerinde ise kararsız kaldı. Portekizli hocanın yerine getirilecek isme "yeni sezonda da takımın emanet edilmesi" görüşünde birleşen yönetim, bunun için acele etmeme fikrinde birleşirken, yarın TT Arena'da oynanacak Galatasaray derbisinin beklenmesi kararlaştırıldı.

ERSUN YANAL SAMANDIRA'YA GÖZ KIRPIYOR...

Kulübe yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre; derbi de kaybedilirse, Pereira'nın görevine çok büyük ihtimalle son verilecek. Yerine gelecek isim ise çok tanıdık: Ersun Yanal! Bunun altyapısı da oluşturuldu. Ersun Yanal'ın, arasının bozuk olduğu başkan Aziz Yıldırım'la barıştırıldığı, teklif götürülmesi halinde Fenerbahçe'den "şampiyon hoca" olarak ayrılan tecrübeli teknik adamın buna "evet" diyeceği iddia edildi.

FENERBAHÇELİLER GİTMESİNİ İSTEMEMİŞTİ

F.Bahçe taraftarlarının çok büyük bir çoğunluğu takımı şampiyon yapan Ersun Yanal'ın takımdan gönderilmeye zorlanmasını kabul etmemiş ve ona destek vermişti. Yanal'lı F.Bahçe 74 gol atıp 74 puanla da şampiyon olmuştu.

TAKIMI ÇOK İYİ ÇALIŞTIRIYOR

Ersun Yanal sezon başı çalışmalarına çok önem veren bir isim. O varken F.Bahçe ligin en kondisyonlu takımıydı.

HÜCUM GÜCÜ YÜKSEK BİR FENER GELECEK

Ersun Yanal zamanında Fenerbahçe hücum gücü son derece yüksek bir takım görüntüsü çizmiş, bircok maçı da geriye düşmesine rağmen çevirmeyi başarmıştı. Caner Erkin, yine Ersun Yanal tarafından orta sahadan sol beke çekilmiş ve şu anda da milli takımda o pozisyonun 1 numaralı adamı olmuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...