Bursaspor'dan 'Serdar Aziz' açıklaması

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Bursaspor'dan 'Serdar Aziz' açıklaması

SPOR Haberleri  / AA

Bursaspor'un defans oyuncusu Serdar Aziz'in Beşiktaş maçında sağlık ekibinin uyarısı, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun da onayıyla oynamadığı bildirildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, 12 yaşından bu yana Bursaspor formasını giyen, altyapıdan itibaren her yaş grubunda Bursaspor'un başarısı için ter döken Serdar Aziz ile ilgili olarak, yanlış veya eksik bilgiden kaynaklanan bir şekilde gündeme getirilen spekülatif haberlerin, oyuncuyu, yönetim kurulunu ve camiayı üzdüğü belirtildi.

Açıklamada, "Serdar Aziz'in sakatlığı ile ilgili olarak şüphe oluşmasına yol açan haberler tümüyle gerçek dışıdır." ifadesine yer verildi.

Beşiktaş maçı öncesi takımla çalışmasına karşın, bu karşılaşmada oynaması durumunda ortaya çıkacak risklerin, sağlık kurulu başkanı Dr. Müjdat Enginsu tarafından teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile paylaşıldığı anlatılan açıklamada, şöyle denildi:

"Futbolcumuzun yırtık meydana gelen dokusunda kaynamanın gerçekleştiği ancak dokunun gerçek gücüne ulaşmaması nedeniyle yeniden yırtılma ihtimalinin bulunduğu ve bu durumda Serdar Aziz'in sezonu kapatabileceği düşünülerek, özellikle sağlık kurulunun uyarı ve isteği, hocamızın da onayı ile futbolcumuz Beşiktaş maçı kadrosunda yer almamıştır. Bu karar iddia edildiği gibi oyuncumuzun talebi doğrultusunda verilmemiştir. Takımımız izinli olmasına karşın, sakatlıkları devam eden Serdar Aziz ile Sercan Yıldırım, sağlık kurulu denetiminde tedavi ve testlerini sürdürmekte olup, perşembe günü yapılacak kontroller neticesinde önümüzdeki hafta sahada olup olmayacaklarına ilişkin karar verilecektir. Camiamızın bu tip haberlere itibar etmeyeceklerine ve kaptanımıza sonuna dek güveneceklerine inanıyoruz."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...