Muslera'nın ikinci 'dalya' heyecanı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Muslera'nın ikinci 'dalya' heyecanı

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, yarın yapılacak Fenerbahçe derbisinde ikinci kez "dalya" diyecek.

Galatasaray'a 2011-2012 sezonunun başında İtalya'nın Lazio Kulübünden transfer edilen Muslera, sarı-kırmızılı ekiple birçok önemli başarıya imza attı.

Deneyimli file bekçisi, Galatasaray'ın kalesini koruduğu yaklaşık 5 sezonda 3 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası ve 3 TFF Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Sarı-kırmızılı takımın kalesinde gösterdiği performansla taraftarların büyük sevgisini kazanan 29 yaşındaki Muslera, yarın Türk Telekom Arena'da oynanacak Fenerbahçe derbisiyle önemli bir istatistiği de gerçekleştirecek.

Fenerbahçe derbisiyle, 200. resmi maçında sarı-kırmızılı formayı giyecek olan Muslera, Galatasaray tarihinin önemli yabancı futbolcuları arasına girecek. Sarı-kırmızılı ekipte daha önce Zoran Simovic, Cevad Prekazi ve Faryd Mondragon 200'den fazla resmi maça çıkmıştı.

Bir golü var

Fernando Muslera, Galatasaray kariyerinde yaptığı sayısız kurtarışın yanı sıra bir kez de gol sevinci yaşadı.

Süper Lig'de 2011-2012 sezonunun 34. haftasında Manisa 19 Mayıs Stadı'nda yapılan ve Galatasaray'ın 4-0 kazandığı maçta penaltıdan takımının 3. golüne imza atmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...