Aslan galibiyeti unuttu!

Düzenleyen:
Aslan galibiyeti unuttu!

SPOR Haberleri

Derbide Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalan Galatasaray, üst üste 8. resmi maçında galip gelemedi.

Spor Toto Süper Lig 26. hafta erteleme maçında Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalan Galatasaray, galibiyet hasretini sürdürdü. Fenerbahçe karşısında istediği gol pozisyonlarına giremeyen sarı-kırmızılı ekip, evindeki derbide 1 puanla yetinmek durumunda kaldı. Bu sonuçla puanını 41'e çıkaran Galatasaray, 6. sırada bulunuyor.

SON 8 RESMİ MAÇI KAZANAMADI
Üç kupayla başladığı sezonda hayal kırıklığı yaşatan Galatasaray, son 8 resmi maçında galibiyet yüzü görmedi.

Resmi maçlarda son galibiyetini 21 Şubat'ta, Türk Telekom Arena'da yapılan ve 4 kırmızı kartın çıktığı müsabakada Trabzonspor'a karşı alan Galatasaray, ardından oynadığı 8.resmi karşılaşmayı kazanamadı.

Sarı-kırmızılılar, bu süreçte çıktığı birer UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası ile 6 Spor Toto Süper Lig maçından mutlu ayrılamadı.

RIEKERINK'İN GALİBİYETİ YOK
Galatasaray'da teknik direktörlük görevine getirilen Jan Olde Riekerink, henüz galibiyetle tanışamadı.

Riekerink idaresindeki ilk maçında Eskişehirspor'a 4-3 yenilen sarı-kırmızılı ekip, ikinci maçında ise Çaykur Rizespor'la 1-1 berabere kalırken, Fenerbahçe önünde de 0-0'lık skorla 1 puan elde edebildi.

İÇ SAHADA 13 MAÇTIR KAYBETMİYOR
Galatasaray, sahasında yaptığı son 13 lig maçını kaybetmedi.

Bu sezon dış sahada gösterdiği kötü performansla şampiyonluk yarışında geride kalan sarı-kırmızılı ekip, iç sahada deplasman performansının aksi bir görüntü çiziyor.

Ligin 2. haftasında Türk Telekom Arena'da yaptığı Osmanlıspor karşılaşmasını kaybeden Galatasaray, ardından evinde çıktığı 13 maçı yitirmedi. Sarı-kırmızılı takım, 13 müsabakada 7 galibiyet, 6 beraberlik aldı.

Galatasaray, attığı 30 golle lider Beşiktaş'ın ardından sahasındaki en golcü takım olarak ön plana çıkarken, iç sahada kalesindeki 16 gole ise engel olamadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...