Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fener'in kayıp yıldızı bakın nerede çıktı?

Düzenleyen:
Fener'in kayıp yıldızı bakın nerede çıktı?

SPOR Haberleri

Lazar Markovic, Galatasaray-Fenerbahçe derbisini izlemek yerine Benfica-Bayer Münih maçını Portekiz'de tribünden takip etti.

Sezon başında Liverpool'dan kiralık olarak Fenerbahçe'ye transfer edilen Sırp futbıolcu Lazar Markovic, Sarı-Lacivertli taıkımı kafasında bitirmiş görünüyor.

PORTEKİZ'DE ORTAYA ÇIKTI

Şubat ayındaki Antalya deplasmanından bu yana hiçbir maçta forma giymeyen ve bir türlü geçmeyen sakatlığı nedeniyle bu sezon bir daha oynamayacağı söylenen Sırp futbolcu dün de Portekiz'deydi.

Fener'in kayıp yıldızı bakın nerede çıktı?

DÜNYA UMRUNDA DEĞİL

Markovic'in, arkadaşlarının şampiyonluk yolundaki kritik Galatasaray derbisini oynadığı gün Lizbon'a giderek, Benfica-Bayern Münih maçını izlediği ortaya çıktı. Halen kadrosunda yer aldığı Fenerbahçe'nin böyle önemli bir maçını izleme gereği dahi duymayan ve soluğu eski takımının yanında alan Lazar Markovic'in, Sarı-Lacivertli kulüple bağlarının tamamen koptuğu ifade ediliyor. Sırp oyuncu sezonun tamamlanmasıyla bonservisini elinde bulunduran Liverpool'a dönecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...