Alemin kralı

Düzenleyen:
Alemin kralı

SPOR Haberleri

Puan farkının 5 olmasıyla coşan futbolcular sabah idmanı öncesi Ümraniye'yi "Alemin kralı geliyor" ve "Şampiyon Beşiktaş" tezahüratlarıyla inletti

Beşiktaş'ta şampiyonluk şarkıları söylenmeye başlandı. Fenerbahçe'nin erteleme maçında Galatasaray'la berabere kalarak 2 puan kaybetmesinin ardından şampiyonluk yolunda 5 puanlık bir avantaj yakalayan siyah-beyazlılar dün sabah Ümraniye'yi tezahüratlarla birbirine kattı. İdman için tesislere gelen oyuncular çalışma öncesinde birbirlerine "çak" yaparken "Alemin kralı geliyor" ve "Şampiyon Beşiktaş" tezahüratlarıyla ortalığı inletti. Teknik Direktör Şenol Güneş de oyuncuların neşesine ortak olurken "Daha lig bitmedi" uyarısında bulundu. Kalan 6 maçta puan kaybı yaşamamaları gerektiğini söyleyen Güneş, "Alacağımız bir beraberlik bile bizi kalan haftalarda strese sokabilir. Buna meydan vermemeliyiz" ifadelerini kullandı. 
Çebi: Artık dönüşü yok!
Şampiyonluk kuşunun şu anda avuçlarına konduğunu belirten Şenol Güneş, "Bu kuşu kaçırmayacağız. Bu saatten sonra şampiyonluk giderse taraftarımıza da camiaya da hesap veremeyiz" diye konuştu. Ümraniye'yi bir an olsun yalnız bırakmayan Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi de artık şampiyonluğun kendi ellerinde olduğunu söyledi. Kalan haftalarda hata yapmamak için çok çalışacaklarını söyleyen Çebi, "Hepimiz bu şampiyonluğa çok inanıyoruz. En başından bu yana ipi göğüsleyeceğimizi söylemiştik. Hocamız ve oyuncularımızla birlikte iyi bir hava yakaladık. Artık bu şampiyonluğun buradan dönüşü yok" dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...