Sultani'de çatışma

Düzenleyen:
Sultani'de çatışma

SPOR Haberleri

Derbinin geçmesiyle, camia kulübün problemlerine yöneldi. Başkanın "2023'e kadar kaynağımız yok" açıklaması şok etkisi oluşturdu. “Yönetemiyorsa bıraksın" sesleri yükseldi

Galatasaray, camia özelinde sezonun en kritik maçında Fenerbahçe ile berabere kalarak tarihi rakibine şampiyonluk yolunda çelme taksa da sarı-kırmızılılarda iç karışıklık zirve yapmış durumda. Başkan Dursun Özbek’e karşı eleştiriler günden güne ağırlık kazanırken muhalifler, seçime gidilmesinden yana. Özbek'in karşısındaki grup, üyelerin 5'te1'ini oluşturacak sayıda imzayı toplamak için çalışmalara başladı. Futboldaki kötü gidişat, mali problemlerin her fırsatta gündeme gelmesi, UEFA'dan alınan ceza, Dursun Özbek ve yönetiminin üzerindeki kara bulutları artırırken; başkanın divan toplantısında yaptığı konuşma bardağı taşıran son damla oldu. Özbek "Enkaz edebiyatı peşinde değilim" açıklaması yapsa da "Galatasaray'ın kaynakları 2023 senesine kadar tüketilmiş" ifadelerini kullanması tepki çekti.
Çaresizlik kültürümüzde yok
Muhalif kanatta bulunan eski yöneticiler ve üyeler tarafından, "Bir yıldır bu kulübün başkanı. Ondan önceki süreçte de yöneticiydi. Koskoca Galatasaray Başkanı olarak, ‘kaynağımız yok, tüketilmiş’ diyor. Böyle bir açıklama kabul edilemez. G.Saray kültüründe çaresizlik yoktur, üreticilik vardır. Bir yıldır geçmiş yönetimleri eleştirmek dışında ne iş yaptı. Yanlışlar elbette söylenecek ve eleştirilecektir. Fakat sen de üreteceksin ve güçlü bir şekilde G.Saray'ı temsil edeceksin. Yönetemiyorsa bıraksın" şeklinde yorumlar yapıldı. Nakit para sıkıntısı olduğunun da altını çizen camianın önde gelenleri, yönetim kurulunda Özbek'e destek verecek kimsenin olmadığı belirtti.     
        > Burhan Can TERZİ

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...