Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'ın hedefi: TT Arena'da şampiyonluk!

Düzenleyen: / Kaynak: Akşam
Beşiktaş'ın hedefi: TT Arena'da şampiyonluk!

SPOR Haberleri  / Akşam

Fenerbahçe ile farkı 5'e çıkaran Siyah-Beyazlılar, işi son haftaya bırakmak istemiyor.

Kasımpaşa (2-1) mağlubiyeti sonrası büyük yıkım yaşayan Beşiktaş, şampiyonluk yolundaki tüm ipleri ezeli rakibi Fenerbahçe'ye vermişti. Ama Sarı-Lacivertlilerin Torku Konyaspor (2-1) ve Galatasaray (0-0) maçlarında kaybettiği beş puanın ardından Siyah-Beyazlılar, Bursaspor'u (3-2) yenerek rakibi ile arasındaki farkı 5'e çıkardı. Çok büyük bir avantaj yakalayan Kara Kartal, şampiyonluğu son haftaya bırakmak istemiyor. Yani Siyah-Beyazlılar, sırasıyla Sivas, Akhisar, Kayseri, Galatasaray ve Osmanlıspor'u mağlup ederse, yedi sezon sonra Spor Toto Süper Lig'de mutlu sona ulaşacak.

FENERBAHÇE YİNE KAYIP YAŞARSA...

Ama Beşiktaş, şampiyonluk turunu Türk Telekom Arena'daki Galatasaray derbisi bitiminde de kutlayabilir? Kara Kartal, Galatasaray derbisine kadar kayıp yaşamaz, Fenerbahçe de puan yitirirse Türk Telekom Arena'daki mücadele şampiyonluk karşılaşması olacak. Eğer bu olasılık gerçekleşmezse, 33. haftada Vodafone Arena'da oynanacak Osmanlıspor karşılaşması sonrası zafer turu atılabilir. Siyah-Beyazlı oyuncular da şampiyonluğu son haftaya bırakmamak için birbirlerine söz verdi.

KAZANDIĞIMIZ HİÇBİR ŞEY YOK

"Artık tüp ipler bizim elimizde" diyen futbolcular, artık hata yapmayacaklarını da ifade etti: "Biz bu ligin en iyi takımıyız. Bunu da puan durumu net bir şekilde gösteriyor. Ama şu an kazandığımız hiçbir şey yok. Rakibimizin maçları bizi ilgilendirmiyor. Önümüzdeki tüm maçları kazanarak, işi son haftaya bırakmayacağız. Vodafone Arena'da taraftarımızla birlikte şampiyonluğu kutlayacağız."

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Akşam
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...