Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray 3 yıldızın peşine düştü

Düzenleyen:
Galatasaray 3 yıldızın peşine düştü

SPOR Haberleri

Galatasaray, gelecek sezon kadrosunu hazırlamak için çalışmalara başladı. Sarı-Kırmızılılar, Bordeaux'lu Diabete, Guingamp'lı Briand ve Lorient'li Gassama'nın peşine düştü.

Aslan transfer çalışmalarını sürdürüyor. UEFA kriterleri nedeniyle bonservisi elinde olan oyunculara yönelen sarı-kırmızılı takımın; Bordeaux'lu Cheik Diabete, Guingamp'lı Jimmy Briand ve Lorient'in sağ beki Lamine Gassama'yı takibe aldığı belirlendi.

GIABETE'DEN 24 MAÇTA 10 GOL

27 yaşındaki Malili santrfor Giabete, bu sezon Bordeaux forması ile 24 maçta 10 gol atıp, 2 asist yaptı. Sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Guingamp'da 34 maçta 7 gol, 6 asist üreten 30 yaşındaki Jimmy Briand'ın ise 1 yıl daha sözleşmesi var. Ancak bonservisinin uygun rakama alınabileceği öğrenildi.

GASSAMA SABRİ YA DA LINNES'İN YERİNE

Senegal asıllı Gassama ise Sabri ya da Linnes'in yerine düşünülüyor. 26 yaşındaki sağ bek Lorient'te 28 maçta 1 asist yaptı. O da boşa çıkacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...