Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Korkunç Ivan, Volkan Şen için kararını verdi

Düzenleyen:
Korkunç Ivan, Volkan Şen için kararını verdi

SPOR Haberleri

Braga - Fenerbahçe maçında Volkan Şen'in tepkisini çeken Ivan Bebek, maç sonu raporunda "Bana hafifçe temasta bulunmasına rağmen centilmen şekilde sahayı terk etti." yazdı.

Ivan Bebek, Fenerbahçe'yi katledişini şirin görünerek örtmeye çalışıyor. Braga maçında gösterdiği berbat yönetimle Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nden elenmesine neden olan Hırvat hakem İvan Bebek, kırmızı kart çıkarttığı Volkan Şen için "şeker gibi" bir rapor düzenledi.

"HAFİFÇE TEMASTA BULUNMASINA RAĞMEN..."

Habertürk'ün haberine göre; Bebek'in, UEFA'ya yolladığı raporda, "Volkan Şen, gördüğü kırmızı kart sonrası bana hafifçe temasta bulunmasına rağmen, daha sonra çok centilmen bir şekilde sahayı terk etti" diye yazdığı ortaya çıktı. Volkan'ın kırmızı kart sonrası Bebek'i şiddetli bir şekilde itmesine rağmen, bu rapor sonrası ceza almayacağı öğrenildi.

EKSTRA CEZADAN KURTULDU

Aynı maçta rakibine sert müdahalede bulunduğu için kırmızı kart gören Alper Potuk, UEFA Disiplin Kurulu'na gönderilirken, Volkan Şen ekstra cezadan kurtuldu. Kamuoyunda "Volkan 3 ya da 4 maç ceza alır" tahmini yapılmasına karşın, Bebek'in bu raporu büyük sürpriz olarak nitelendirildi. UEFA, Fenerbahçe'nin dosyasını 17 Mayıs'ta yapacağı toplantıda ele alacak. Bu toplantıda Alper'in yanı sıra Pereira'nın da cezası belli olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...