Fransız medyası: Lucescu Trabzonspor'la anlaştı

Düzenleyen:
Fransız medyası: Lucescu Trabzonspor'la anlaştı

SPOR Haberleri

Fransız medyası Shakhtar Donetsk ile sözleşmesi sona erecek olan Mircea Lucescu'nun Trabzonspor'la anlaştığını yazdı.

Fransız medyası sene sonunda Shakhtar Donetsk ile sözleşmesi sona erecek olan Mircea Lucescu'nun Trabzonspor'la anlaştığını duyurdu.

Orange Sport'da yer alan haberde, Şampiyonlar lLigi çeyrek finalinde Manchester City'ye elenen Paris Saint Germain'in Laurent Blanc'ın yerine yeni teknik direktör arayışına başladığını iddia etti. PSG'nin takımın başına getirmeyi düşündüğü isimler arasında yer alan Lucescu'nun ise gelecek sezon için Trabzonspor ile şimdiden anlaştığı kaydedildi. Bu nedenle Rumen teknik adamın Paris ekibine gelmesinin zor olduğu bildirildi.

MOU DA LİSTEDE

Bu arada PSG'nin Lucescu'nun yanı sıra takımın başına getirmeyi düşündüğü isimler arasında Chelsea'den ayrıldıktan sonra henüz bir takımı çalıştırmayan Jose Mourinho da bulunuyor. Manchester United ile ismi anılan ancak İngiliz ekibinin Van Gaal'ın yerine Ryan Giggs'e yönelmesi, Mourinho'nun PSG'ye gelişini kolaylaştıracağı belirtiliyor.

MUHARREM USTA'NIN SÖZÜ VARDI

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, başkanlık seçimleri öncesi kazanması halinde Trabzonspor'a teknik direktörlük görevi için Mircea Lucescu'yu getireceği sözünü vermişti. Ancak Mircea Lucescu'nun Ukrayna ekibiyle kontratının devam etmesi nedeniyle bu karar sezon sonuna bırakılmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...