Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eto'o'nun eli ortalığı karıştırdı

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Eto'o'nun eli ortalığı karıştırdı

SPOR Haberleri  / Sabah

Skandal hakem kararlarına bir yenisi de Antalya’da eklendi. Eto’o, 53. dakikada arka direkte buluştuğu topu sol eliyle kontrol ederek kafasıyla ağlara yolladı. Altı hakem de film gibi izledi

Galatasaray'ın futbolcuları sahada, taraftarları da internette isyan ettiren pozisyonun başrol oyuncusu Samuel Eto'o oldu. Antalyaspor'un yıldız golcüsü, 53. dakikada arka direkte buluştuğu topu sol eliyle kontrol edip akabinde kafasıyla ağlara yollarken, hakem Yaşar Kemal Uğurlu ve ekibi pozisyonu görmedi. Galatasaray takımının uzun süren itirazları sonuç vermezken, taraftarlar da pozisyona tepki gösterdi. 2006 yılında Konyaspor- Fenerbahçe maçında Anelka'nın pozisyonunda faul kararı vermeyerek yıllarca konuşulan ceza sahası hakemi Özgüç Türkalp'in bu kararını gündeme getiren Galatasaraylılar, Türkalp'in pozisyonda orta hakem Uğurlu'yu etkilemesine vurgu yaptı. Pozisyona itiraz eden Hakan Balta ise sarı kart gördü.

ETO'O İTİRAF ETTİ AMA...
 Antalyaspor'un Kamerunlu golcüsü Samuel Eto'o elle attığı gol iddialarına soyunma odasında yanıt verdi: "Evet pozisyonda el vardı ama ben neden hakeme el olduğunu söyleyeyim ki... Onlar da penaltı ve kırmızı kartlık hareketler yaptı. Kendileri hakeme bunu söylemezken, benden pozisyonumun el olduğunu söylememi mi bekliyorlar?"

17'YE 11 OYNADIK!

 Eto'o'nun elle attığı gole isyan eden Muslera, "Eto'o'dan fair-play davranışı beklerdim. 17 kişiye karşı oynadık" diyerek altı hakeme de ateş püskürdü

 Maç sonu Muslera çok ağır açıklamalar yaptı. Sakinliğiyle bilinen Uruguaylı kaleci açtı ağzını yumdu gözünü: "Biz 11'e 11 oynamadık bu maçı, 17'ye 11 oynadık. Son zamanlarda kötü olabiliriz ama kesinlikle hakemler üzerimize oynuyor. Geçen hafta derbide de Podolski'nin golü verilmedi. Bugün de olanlar ortada. Ben Eto'o'dan bir fair-play davranışı beklerdim. Biz hep hakemlere destek olduk, olumsuz hareketleri olumluya çevirdik. Keşke Eto'o da hakeme golün el olduğunu söyleseydi."

MORAİS KIZDIRDI!

 Antalyaspor'un teknik direktörü Jose Morais ise Eto'o'nun pozisyonunu değerlendirirken, G.Saraylı taraftarları kızdırdı. Morais, "Eto'o ile 3. gol hakkında görüşemedik. Bana göre kafayla attı. Zaten birçok pozisyona girdik. Bu olmazsa başkasını atardık. Sorun olduğunu sanmıyorum. Oyuncularımı da tebrik ediyorum. 4 gollü bir zafer aldılar" yorumunu yaptı.

ETO'O'NUN GOLÜ KIRILMA ANIYDI
 Galatasara y Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink'in maç sonu hedefinde hakemler vardı... Geçen haftalara göre mücadele güçlerini arttırdıklarını belirten Hollandalı çalıştırıcı, "Maça iyi başlamadık ve ilk yarı orta alan hakimiyetini rakibe bıraktık. İkinci yarı zaman zaman oyuna hakimdik, rakibin golü sonrası geri çekildik. Geçtiğimiz haftalara göre daha çok mücadele etmek isteyen bir takım vardı sahada" diye konuştu.

DERBİYİ YARIM SAAT KONUŞURUZ
 Riekerink hakemler içinse şunları söyledi: "Hakem kararları konusunda biraz şanslı olmamız gerek ama olamıyoruz. Fenerbahçe maçıyla ilgili konuşsak yarım saat konuşabiliriz. Gol atıyoruz, ofsayt deniyor. Takdir hakkı hep rakipten yana oluyor. Podolski'nin verilmeyen golü var. Bugün de yediğimiz ilk gol ikilem... İkinci gol ise elle atıldı. Hakem takdir haklarını rakipten yana kullandı."

İSTANBUL'DA OLAY VAR
 G.Saraylı taraftarlar, Antalya'dan da 4-2'lik hezimetle dönen sarı-kırmızılı takımı İstanbul'da protestoyla karşıladı. Havaalanına giden yaklaşık 70 kadar taraftar, yönetim ve futbolcular aleyhinde tezahüratlar yaptı. Taraftarlar uzun süre, "Yönetim istifa" ve "O forma kutsaldır, nasip olmaz herkese" şeklinde bağırarak tepki gösterdi. Taraftarlar kaleci Muslera'ya ise sevgi gösterisinde bulundu.

LİSEYE YÜRÜYÜŞ!
Sosyal medya aracılığıyla organize olan Galatasaraylı taraftarlar, kulüp yönetiminde ağırlığı olduğu gerekçesiyle Galatasaray Lisesi'ne yürüme kararı aldı. "Galatasaraylılar liseye yürüyor" sloganıyla bir araya gelen taraftarlar, saat 17.00'de Beyoğlu'nda bir araya gelerek Dursun Özbek başkanlığındaki yönetimi protesto edecek. Sarı-kırmızılıların taraftar grubu ultrAslan'ın, bu çağrı karşısında sessiz kalması ise dikkat çekiyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...