Fenerbahçe'de tribün korkusu

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Fenerbahçe'de tribün korkusu

SPOR Haberleri  / Sabah

Mersin karşısında alınacak kötü bir sonuç halinde tepkinin sert olacağını bilen sarı lacivertliler, bunun önüne geçmek için erken gol bulup maçı hızlı çözmeyi hedefliyor

Osmanlı, Konya ve Galatasaray maçlarında bırakılan 7 puanla şampiyonluk yarışında darbe yiyen Fenerbahçe'de bugün oynanacak Mersin İdmanyurdu karşılaşması öncesi tedirginlik hakim. Ülker Stadyumu'nda puan kaybı yaşanması halinde taraftarın tepkisinin sert olacağını bilen sarı lacivertli futbolcular, bunun önüne geçmek için erken gol bulup maçı hızlı bir şekilde çözmeyi hedefliyor. Ayrıca Galatasaray derbisinin ardından Samandıra'da 'Ersun Yanal' tezahüratları yapan taraftarların, teknik direktör Pereira'yı bu maçta da protesto edeceği gelen haberler arasında. Golün gecikmesi ya da beklenmedik Mersin golü sonrasında tribünlerde yine 'Ersun Yanal' tezahüratının yapılabileceği konuşuluyor.

KAPTAN'DAN UYARI
 Mersin maçının hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe'de kaptan Volkan Demirel, takım arkadaşlarına kısa bir konuşma yaptı. Artık kayıp yaşama lüksleri olmadığını vurgulayan başarılı file bekçisi, "Taraftarımıza kendimizi affettirmek için kalan maçları kazanmak zorundayız. Şampiyon oluruz ya da olmayız ama en azından insanları mahcup etmemiş oluruz. Mersin ligde kalmak için mücadele ediyor. Çok dikkatli olup 3 puanı almak zorundayız" diye konuştu.

4-4-2 İLE DEVAM
Pereira, Galatasaray derbisindeki sistemi bozmayacak
 Fenerbahçe Teknik Direkörü Vitor Pereira, Galatasaray derbisindeki kadro ile Mersin karşısına çıkacak. Gol bulunamamasına rağmen çok fazla pozisyona girilen 4-4-2 sistemi ile sonuca kolay gideceklerine inanan Portekizli çalıştırıcı, kadroyu bozmayacak. Luis Nani, Persie'nin yanında ikinci forvet olarak görev yapacak. Fernandao ise yine kulübede oturacak. Bu arada Hasan Ali Kaldırım, bugün Mersin İdmanyurdu'yla yapacakları karşılaşmada görev alması durumunda, sarı-lacivertli formayı resmi maçlarda 100'üncü kez giyecek.

CANER'İN KADERİ YARIN BELLİ OLACAK
 Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Caner Erkin'in durumu yarın belli olacak. Önceki gün sosyal medyadan yayınladığı mesaj ile özür dileyen milli futbolcu hakkındaki kararı, başkan Aziz Yıldırım yarınki basın toplantısında açıklayacak. Başkan Yıldırım'ın, toplantı öncesinde yöneticileriyle bir araya gelerek Caner'in durumunu masaya yatıracağı ve nasıl bir ceza verileceğinin belirleneceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...