Çin Kulüpleri, Robin van Persie ve Nani için harekete geçti

Düzenleyen:
Çin Kulüpleri, Robin van Persie ve Nani için harekete geçti

SPOR Haberleri

Çin kulüpleri, Fenerbahçe'de forma giyen Robin van Persie ve Nani'nin transferi için 20 milyon Euro'ya yakın teklif sunmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe'de Van Persie ve Nani ile ilgili Çin iddiaları artıyor... Sarı lacivertli kulüpten doğrulanmasa da iki oyuncu için 20 milyon Euro'lara varan teklifler olduğu kulislerde konuşuluyor. Özellikle Van Persie için menajerlerin seferber olduğu belirtilirken; sarı lacivertli kulüp 20 milyon Euro'dan aşağı bir paraya RvP'yi bırakmayı düşünmüyor. Nani için de yüklü bir teklifin kulübe yakın zamanda ulaşacağı öne sürülüyor.

MENAJERLER DEVREDE

Hürriyet'in haberine göre; Çin kulüpleri Van Persie'yi ikna etmek için İngiltere'de çalışan bir menajeri devreye sokmuş durumda... Hollandalı yıldızı mutlaka transfer etmek isteyen Çinli menajerler, birçok kulübün Van Persie ve Nani için devrede olduğunu belirtiyor.

Beklenen düzeyde teklif gelmesi durumunda iki yıldızın ayrılabilecekleri konuşuluyor. Böyle bir durumda F.Bahçe, birbirinden önemli isimleri kadroya katmayı planlıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...