Rıdvan Dilmen, Gültekin Gencer'e sorulan soruya kızdı

Düzenleyen:
Rıdvan Dilmen, Gültekin Gencer'e sorulan soruya kızdı

SPOR Haberleri

NTVSpor yorumcusu Rıdvan Dilmen, basın toplantısında Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer'e sorulan "Şampiyonluk yolunda kimi destekliyorsunuz?" sorusuna kızdı, "Böyle soru mu olur?" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor'un, Galatasaray'ı 4-2 mağlup ettiği maçın ardından NTVSpor'da müsabakayı yorumlayan Rıdvan Dilmen, canlı yayında Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer'e yöneltilen bir soruya tepki gösterdi.

"ETO'O'YA YAKIŞMADI"

Antalyaspor'un 2. golünde elle oynadığı yönünde Galatasaraylıların itirazlarda bulunduğu Eto'o'nun golü için 'Eto'o'ya yakışmadı' diyen Dilmen, 'Eto'o'nun hakeme söylemesi gereiyordu. Çok büyük profesyonel çünkü. Maradona eliyle gol attı, yıllarca konuşuldu. Hala da konuşuluyor. Şimdi Eto'o da konuşulacak işte" şeklinde konuştu.

GÜLTEKİN GENCER'E SORULAN SORUYA TEPKİ

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer'in konuşması esnasında bir muhabirin "Şampiyonluk yarışında Beşiktaş'ı mı yoksa Fenerbahçe'yi mi destekleyeceksiniz?" sorusuna Dilmen, "Ya böyle soru mu olur.? Yapmayın artık." diye tepki gösterdi ve basın toplantısının yayınını durdurdu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...