HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Tribünler ikiye bölündü

Düzenleyen: /
Tribünler ikiye bölündü
Fenerbahçe, Kadıköy, Saraçoğlu, Haber

SPOR Haberleri

Fenerbahçeli taraftarların bir kısmı takımı protesto ederken diğer kısmı alkışladı

Fenerbahçe yönetimi, teknik heyet ve futbolcular, her ne kadar şampiyonluk şanslarının sürdüğünü söyleseler de tribünlerde büyük boşluklar olması taraftarın bu düşüncede olmadığını açık bir şekilde gösteriyordu. Maçı 19 bin 500 biletli seyirci izlerken, tribünler ikiye bölündü. Takım sahaya ısınmaya çıktığında taraftarların bir kısmı takımı protesto ederken diğer kısmı da alkışla destek verdi. Robin Van Persie ve Nani, topun her ayaklarına gelişinde ıslıklandı. Bu sırada Van Persie lehine tezahüratlar olduğu da gözlemlendi. Nani ve Diego değişikliğinde ise iki oyuncu da yuhalandı. Diego maç boyu protesto edildi. Taraftarlar, sezon başında Katar Ligi'ne transfer olan Moussa Sow için de tezahürat yaptı. Öte yandan maç sırasında Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Alper Potuk ve Volkan Şen lehine tezahüratta bulunuldu. Futbolcular da alkışla karşılık verdi. Tribünlerdeki ikiye bölünmüşlük, taraftarlar arasında kavga çıkmasına neden oldu.

Olay: 5 yaralı
Maçtan önce Fenerbahçeli taraftar grupları arasında stat çevresindeki bir pastane önünde tartışma çıktı. Tartışma sırasında bir taraftarın silahla rastgele ateşlemesi sonucunda 5 kişi hafif yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis üç kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınanlardan birinin üzerinde tabanca olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...