Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Güneş: Herkesten daha çok heyecanlıyım

Düzenleyen:
Güneş: Herkesten daha çok heyecanlıyım

SPOR Haberleri

Şenol Güneş, kulüpler bazında teknik adamlığı kariyerinde vizeleri başarı ile verip finalleri geçemeyen isim olarak dikkat çekiyordu.

Şenol Güneş, kulüpler bazında teknik adamlığı kariyerinde vizeleri başarı ile verip finalleri geçemeyen isim olarak dikkat çekiyordu. Ki o Şenol Güneş’te Dünya Kupası üçüncülüğü apoleti vardı… Şimdi farklı bir kulvarda ve mutlu sona yakın görünüyor. Kendisi de içinde bulunulan heyecanlı durumu Sivas dönüşünde başkan Fikret Orman ile paylaştı. Her zaman takımın olduğu ekonomik sınıf bölümde oturan Güneş bu defa başkan Orman’la birlikte business bölümdeydi… Haliyle diyalogun içeriği şampiyonluk, yeni sezon planlaması, transferlerdi… Güneş’in şampiyonluk konusundaki söylemi dikkat çekiciydi… Kulüp kariyerinde teknik adam olarak ilki yaşayacak olan tecrübeli teknik adam “Ben taraftar dahil herkesten daha çok heyecanlıyım. Çünkü benim için de ilk olacak” ifadesini kullandı.

FUTBOLCU KARİYERİ
* 6 lig şampiyonluğu
* 3 Türkiye Kupası
* 6 Süper Kupa
* 3 Başbakanlık Kupası

TEKNİK ADAMLIK KARİYERİ
*FIFA Dünya Kupası üçüncülüğü
*FIFA Konfederasyon Kupası
üçüncülüğü
*2 Türkiye Kupası (Trabzon-spor)
*2 Süper Kupa (Trabzonspor)
*1 Başbakanlık 
Kupası (Trabzonspor)
*2002 Türkiye’de ve dünyada yılın teknik direktörü

 

 

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...