Galatasaray beraberliği Fenerbahçe taraftarında sabırları taşırdı

Düzenleyen:
Galatasaray beraberliği Fenerbahçe taraftarında sabırları taşırdı

SPOR Haberleri

Kadıköy'de tribünlerden Ersun Yanal sesleri yükseldi. Pereira, van Persie, Josef ve Nani'ye tepki yağdı

Fenerbahçe'de şampiyonluk parolasıyla yola çıkılan sezonda Konya mağlubiyeti ve ardından gelen G.Saray beraberliğiyle Beşiktaş'ın gerisinde kalınması taraftarın sabrını taşırdı. Dünkü Mersin maçının başlamasına 1 saat kala tribünlerde bulunan yaklaşık 10 bin taraftar stadı "Ersun Yanal" tezahüratlarıyla inletti, Pereira'ya, 'seni istemiyoruz' mesajı gönderdi. Yanal tezahüratları sırasında stat hoparlöründen yüksek sesli müzik yayını yapılması dikkat çekti. Takımı 2013/2014 sezonunun nisan ayında şampiyon yapan Yanal, oynattığı hücum futbolu ve hırslı yapısıyla taraftarın sevgisini kazanmış ancak sezon sonu başkan Aziz Yıldırım'la yaşadığı anlaşmazlıklar sebebiyle sarı-lacivertli kulüpten ayrılmak zorunda kalmıştı. 
Yıldızlar da unutulmadı!
Ülker Stadı'ndaki ikinci şok ise Mersin İdman Yurdu maçının kadroları stat mikrofonlarından okunduğu esnada yaşandı. Fenerbahçe kadrosu okunduğu sırada tüm takım ıslıklanırken, Nani, van Persie ve Josef de Souza'nın ismi okunduğunda ise ıslıkların şiddeti yükseldi. Taraftarlar önceki maçların aksine futbolcuları tribünlere çağırmadı, sadece Gökhan Gönül lehine destek tezahüratları yapan sarı-lacivertli taraftarlar, diğer futbolculara herhangi bir sevgi gösterisinde bulunmadı. 
Osmanlı maçında da ıslıklanmıştı
Fenerbahçe taraftarı, Kanarya'nın Kadıköy'de 0-0 berabere kaldığı Osmanlıspor maçının ardından takımı ıslıklamış ve oynanan etkisiz oyuna tepki göstermişti. Daha sonra Beşiktaş'ın Kasımpaşa'ya kaybetmesiyle yeniden umutlanan sarı-lacivertli taraftarlar, Torku Konyaspor deplasmanında alınan 2-1'lik mağlubiyetin ardından Vitor Pereira'ya ağır eleştiriler getirmişlerdi. G.Saray beraberliği bardağı taşıran son damla oldu. Basketbolda yoluna emin adımlarla devam eden, Euroleague'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de Ülker Arena'da oynanan ve Sarı Kanarya'nın 100-78 gibi müthiş bir skorla kazandığı Real Madrid mücadelesinde de "Ersun Yanal" tezahüratları yapılmış ve futbol takımı protesto edilmişti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...