İspanyol basını: Arda Turan sezon sonunda gönderilebilir

Düzenleyen:
İspanyol basını: Arda Turan sezon sonunda gönderilebilir

SPOR Haberleri

İspanyol basını, Arda Turan için "Sezon sonunda ayrılma ihtimali var." yazdı. Taraftarlar ise Arda'nın "Burada mutluyum." açıklamasını ti'ye aldı.0

Barcelona'nın La Liga'da 4 haftadır kazanamaması ve Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'e elenilmesi bardağı taşırdı. Teknik direktör Luis Enrique'nin bile tartışılmaya başlandığı Katalan kulübünde hedefte ise milli futbolcumuz Arda Turan var...

BONSERVİS BEDELİ TARTIŞILIYOR

İspanyol basını, Arda Turan için günlerdir yaptığı olumsuz haberlerine bir yenisini daha ekledi. Valencia'ya 2-1 mağlup olan Katalanlar, karşılaşmada cezalı olduğu için oynayamayan Arda Turan'a yüklendiler. Ocak ayından bu yana takımla birlikte forma giymeye başlayan futbolcunun istenilen performansı gösteremediğini savunan taraftarlar milli futbolcu için verilen bonservis bedelini sorguluyor.

"SEZON SONUNDA YOLCU"

Mundo Deportivo'da yer alan haberlerde oyuncunun sezon sonunda takımdan ayrılma ihtimali olduğu aktarılırken 'Arda, Barcelona'ya alışmaya çalışıyor ancak bu süreç çok uzadı' ifadeleri kullanıldı.

TARAFTARLAR Tİ'YE ALDI

Geçen gün sosyal medya hesabından Türkçe olarak eleştirilere sert bir yanıt veren Arda'nın İspanyolca açıklamasında "Barcelona'da oynadığım için gururluyum" ifadesini kullanması 'ti'ye alındı. Özellikle sosyal medyada İspanyol taraftarlar, Arda'nın ikili oynadığını ve sempatik görünmek için bu tarz davranışlarda bulunduğunu yazdı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...