Erman Toroğlu'ndan bomba tahmin

Düzenleyen:
Erman Toroğlu'ndan bomba tahmin

SPOR Haberleri

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu, "Beşiktaş yöneticisi Torunoğulları'nın söylediği her şey doğru. 5 yıl daha görevde kalırsa Fenerbahçe ve Galatasaray nal toplar." dedi.

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Takım Oyunu programında Beşiktaş'ın Dış İlişkilerden Sorumlu Yöneticisi Erdal Torunoğulları'na yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Toroğlu, "Adamın söylediği her şey doğru. Biraz anladığım kadarıyla Torunoğulları'nın, 5 yıl daha görevde kalması halinde Fenerbahçe ve Galatasaray nal toplar." dedi.

Toroğlu, şunları söyledi:

"5 SENE SONRA NE FENERBAHÇE NE GALATASARAY KALIR"

"Beşiktaşlı bir idareci, hiç tanımıyorum adamı, hayatımda da görmedim, ismini duyuyorum: Erdal Torunoğulları. İlk defa görüyorum, adama takıldım 1 saat 10 dakika falan dinledim. Çok net söylüyorum, kolay kolay da yanılmam; eğer bu Erdal Torunoğulları denen adam Beşiktaş takımında transferi 5 sene götürürse, 5 sene sonra ne Fenerbahçe kalır bu alemde ne Galatasaray kalır. Bu kaseti koyun bir kenara. Eğer bu adam Beşiktaş takımında 5 sene transferden tam yetkili çalışıp, ekibiyle devam ederse ne Fener kalır ne Galatasaray kalır.

Erman Toroğlu'ndan bomba tahmin

"DİĞERLERİNİN YAPTIĞI APTAL APTAL İŞLERİ GÖRÜYORUM"

Mario Gomez'i getirmesi falan önemli değil. Adamı dinledim, adamın söylediği her şey çok doğru. Ben yıllardır büyük takımlarda çalışan yöneticileri dinliyorum, onların yaptığı aptal aptal işleri görüyorum... Yaptığı işleri neden, nasıl yaptığını anlatıyor adam. 5 sene kalırsa Fener ile Galatasaray nal toplar."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...