Beşiktaş'ın TT Arena planı ortaya çıktı

Düzenleyen:
Beşiktaş'ın TT Arena planı ortaya çıktı

SPOR Haberleri

Beşiktaş; Akhisar Belediyespor ve Kayserispor karşılaşmasını kazanır, Fenerbahçe ise bu süreçte puan kaybederse 32. haftadaki Galatasaray derbisinde şampiyonluğunu ilan edebilir.

Süper Lig'de en yakın rakibi F.Bahçe'nin 5 puan farkla önünde lider durumda olan Beşiktaş, önceki gün Sivasspor deplasmanında kazanıp şampiyonluk yolunda çok zorlu bir engeli daha aşmayı başarmıştı. Siyah-beyazlı futbolcular ve teknik direktör Şenol Güneş, karşılaşma sonrasında yaptıkları açıklamalarda şampiyonluk yarışında bir avantajları olduğunu ancak henüz kazanılmış hiçbir şey olmadığını ve önlerinde çok zorlu maçlar bulunduğunu ifade etmişlerdi.

AKHİSAR MAÇI ZORLU GEÇECEK

Siyah-Beyazlı camiada da tıpkı futbolcular ve Şenol Güneş'in düşüncesi hakim. Kulislerde özellikle gelecek hafta Akhisar ile oynanacak olan maçın çok zorlu geçeceği konuşuluyor.

Kartal, cumartesi günü Akhisar ile karşılaştıktan sonra ligin 31. haftasında Vodafone Arena'da kümede kalma savaşı veren Kayserispor'la mücadele edecek. Bu süreçte F.Bahçe ise önce kupada Torku Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak, ardından ligde önce Trabzonspor'la dışarda, ardından da G.Antep'le evinde oynayacak.

"EVDE KUPA KALKAR"

İşte hem siyah-beyazlı kulüpte hem de taraftarlar arasında Akhisar Belediyespor-Kayserispor maçlarının kazanılması halinde F.Bahçe'nin de bu süreçte puan kaybetmesi durumunda 32. haftadaki G.Saray derbisinin şampiyonluk maçı konumuna geleceğinin motivasyonu var. Siyah-beyazlılar "Sıradaki 2 maçı kazanırsak F.Bahçe de bu süreçte puan kaybedebilir. Bu durumda G.Saray'ı TT Arena'da yenersek şampiyon oluruz ve Vodafone Arena'daki Osmanlı maçında kupa kaldırırız" diye düşünüyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...