Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray karıştı!

Düzenleyen:
Galatasaray karıştı!

SPOR Haberleri

Galatasaraylı yöneticiler, taraftarların tepkisi karşısında kendini savundu, "Futbolcular ligi kafasından silmiş. Biz kötü oynayın mı diyoruz?" dedi.

Galatasaraylı yöneticiler, kötü sonuçlar nedeniyle gelen tepkiler karşısında kendini savundu. Futbolcuların ligi kafalarından sildiğini dile getiren sarı-kırmızılılar, "Hedefi belli olmayan gemiye rüzgâr yardım etmez. Demek ki bütün konsantrasyonları kupa... Öyle mi değil mi göreceğiz" yorumunu yaptı.

Galatasaray, Antalya deplasmanından 4-2'lik yenilgiyle döndü, eleştiri okları da yönetime çevrildi.

"HEDEFİ BELLİ OLMAYAN GEMİYE RÜZGAR YARDIM ETMEZ"

Antalya dönüşünde Atatürk Havalimanı'na kadar giderek yönetimi ve futbolcuları topa tutan sarı-kırmızılılar, idareciler ise oyunculara yüklendi. Bu yenilgiye kendilerinin de çok üzüldüğünü söyleyen Galatasaraylı yöneticiler, "Futbolculara kötü oynamaları gerektiğini söyleyen biz miyiz? Her seferinde ligde hedefimiz olduğunu söylüyoruz. Bunun için şu halimize rağmen prim vermekten kaçınmıyoruz ama oyuncular kafalarında ligi silmişler. Hedefi belli olmayan gemiye rüzgâr yardım etmez. Demek ki bütün konsantrasyonları kupa... Öyle mi değil mi kupada göreceğiz" diyerek kendilerini savundu.

"ELİMİZ KOLUMUZ BAĞLI"

Galatasaray'da yönetimin, radikal kararlar almak için sezon bitimini beklediği ve ligin sona ermesiye beraber önemli adımlar atılacağı belirtildi. Avrupa biletini kaçırmak istemeyen ve bu nedenle oyunculara hemen hemen her konuda müsamaha gösteren idareciler şunları söyledi:

"Avrupa bileti alamazsak bu işin sonu bize de dokunur. Cezalar ve kadro dışılar olması gerekir ama elimiz kolumuz bağlı. Kâbusun sona ermesini bekliyoruz."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...