Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Derneğin 1907 ÜNİFEB'in kombinelerini satın aldığı açıklaması doğru değildir'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'Derneğin 1907 ÜNİFEB'in kombinelerini satın aldığı açıklaması doğru değildir'

SPOR Haberleri  / AA

1907 Fenerbahçe Derneği, "1907 Fenerbahçe Derneğinin, 1907 ÜNİFEB'in kombinelerini satın aldığı açıklaması kesinlikle doğru değildir." açıklamasında bulundu.

1907 Fenerbahçe Derneği, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın düzenlediği basın toplantısında dernekle ilgili yaptığı açıklamaya yanıt verdi.

Başkanlığını Fenerbahçe Kulübünün eski asbaşkanlarından Ali Koç'un yaptığı derneğin yazılı açıklamasında, "1907 Fenerbahçe Derneğinin, 1907 Üniversiteli Fenerbahçeliler Derneğinin (1907 ÜNİFEB) kombinelerini satın aldığı açıklaması kesinlikle doğru değildir. Ne 1907 Fenerbahçe Derneği ne de dernek yönetiminde olan kişilerin 1907 ÜNİFEB için kombine satın aldığı ya da bedelini ödediği açıklaması gerçeği yansıtmamaktadır." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, Aziz Yıldırım'ın 1907 ÜNİFEB ile ilgili "Yukarıdan talimat vermişler" açıklamasını yaptığı belirtilerek, "1907 ÜNİFEB'e ithafen 'yukarıdan talimat vermişler' ifadesi ortada kalmıştır. Sayın başkanımızın konuşmasının başında 1907 Fenerbahçe Derneği-ÜNİFEB bağlantısından bahsetmesi sebebiyle bu ifade 1907 Fenerbahçe Derneğini zan altında bırakmıştır. Sayın başkanın açıklamadığı 'yukarıdan talimat veren kişi veya kişileri' saptadığında açıklayacağına inancımız tamdır." denildi.

Spor Toto Süper Lig'de yapılan Fenerbahçe-Mersin İdmanyurdu maçında bazı sarı-lacivertli oyuncular ile Aziz Yıldırım'a yönelik protestolara değinilen açıklamada, "1907 Fenerbahçe Derneğinin Fenerbahçe Kulübüne hizmet için kurulmuş olmanın sorumluluğuyla sarı-lacivert renkleri taşıyan herhangi bir sporcumuza, teknik heyetimize, takımımıza veya yönetimimize bahsedilen tepkiyi tasvip etmesi ya da desteklemesi söz konusu olamaz. Son maçta yaşanan tribün tepkisini hangi taraftar grubu gösterirse göstersin, kabul etmemiz hiçbir şekilde mümkün değildir." görüşleri aktarıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...