Yılmaz Vural dövecek bir futbolcu daha buldu! Töre tam dayaklık...

Düzenleyen:
Yılmaz Vural dövecek bir futbolcu daha buldu! Töre tam dayaklık...

SPOR Haberleri

Esprili ve sevimli hoca “Gökhan Töre neşeli ve şakacı bir kardeşim. Tam dayaklık. Severek dövmek istediğim isimlerden” dedi

Türk futbolunun renkli ve esprili teknik adamı Yılmaz Vural, Alem FM’e konuk oldu… Çarpıcı açıklamalar yaptı… Sevdiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a futbol danışmanı olmak istediğini belirten Vural, “Gecenin kaçında olursa olsun sizi dinliyor ve telefonunuza cevap veriyor” dedi. Vural’ın çarpıcı açıklamalarından satırbaşları şöyle:
- (Eşiniz ofsaytı biliyor mu?) sorusuna “Hakemler ofsaytı bilmiyor eşim nereden bilsin.”
- “Galatasaray Hamza Hocayı göndererek hata yaptı. Takımın başına altyapı çalıştıran Hollandalı bir hocanın getirilmesi Türk teknik adamlara saygısızlık.”
- (Sizi Beşiktaş’ta görmek istiyoruz)  mesajına, “Beni Beşiktaş’ta göremezsiniz çünkü Şenol Hoca iyi gidiyor.”
- “Fatih Terim’i kıskanıyorum. Başarılı insanları ‘ah ben niye yapamıyorum’ diye kıskanıyorum. Fatih Terim, Türk antrenörlüğünün önemli taşı, Milli Takıma büyük ivme ve ülkemize büyük başarılar kazandırdı.”
- (Ülkemizde değerlerin bilinmediği yorumuna) “63 yaşına girdim. Benim kıymetimi yaşarken bilsinler. Biraz çabuk davransınlar.”
- “Eski futbolcum Gökhan Töre çok hareketli, şakacı ve neşeli bir kardeşim, onu çok seviyorum, tam dayaklık, onda her yol var, severek dövmek istediğim kişilerin başında o geliyor.”
- “Son nefesime kadar büyük bir takımı çalıştırmak için mücadele vereceğim. Zeki Müren sahnede şarkı söylerken son nefesini verdi. Allah benim de canımı sahada alsın.”

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...