Fenerbahçeli yıldız gemileri yaktı: Kalmamın anlamı yok

Düzenleyen:
Fenerbahçeli yıldız gemileri yaktı: Kalmamın anlamı yok

SPOR Haberleri

Fenerbahçeli Robin van Persie, Mersin maçından sonra soyunma odasında "Gol attıktan sonra bile ıslıklanıyorsam takımda kalmamın fazla anlamı yok. Bunu hak etmedim." dedi.

Fenerbahçe'de Mersin İdmanyurdu ile oynanan maçta taraftar tarafından yuhalanan Robin Van Persie gemileri yaktı.

Hollandalı yıldız, "Attığım golden sonra bile ıslıklanıyorsam, çok da fazla konuşacak bir şey kalmamış demektir. Taraftarın beni istemediği çok açık bir şekilde belli. Böyle bir durumda takımda kalmamın fazla bir anlamı yok. Bu olay beni çok üzdü ve düşündürdü. Bunları hak ettiğimi düşünmüyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım" dedi.

Soyunma odasında Hollandalı yıldızın ağzından çıkan bu sözler, "ayrılık" mesajı olarak yorumlandı.

İTALYAN TAKIMI DEVREDE

Hollandalı futbolcunun kendisine teklif yapan İtalyan takımlarından Lazio'ya gitme olasılığının bu gelişmeden sonra arttığı öğrenildi. Lazio'nun Van Persie'ye iyi bir teklif yaptığı belirlendi. Fenerbahçe ile de masaya oturmayı planlayan İtalyan kulübünün şartları zorlaması bekleniyor.

Van Persie'ye Lazio dışında İngiltere'den de cazip teklifler olabileceği öne sürüldü. (Takvim)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...