Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'dan Zekeriya Öz'e büyük şok!

Düzenleyen:
Galatasaray'dan Zekeriya Öz'e büyük şok!

SPOR Haberleri

Galatasaray eski 2. başkanı Adnan Öztürk, Adnan Polat'ın kulübe üye yaptığı Zekeriya Öz'ün üyelikten çıkarılması için kulübe dilekçe verdi.

Galatasaray'ın eski 2. başkanı Adnan Öztürk'ün kulüp disiplin kuruluna yazılı başvuruda bulunarak, eski başkan Adnan Polat tarafından 'başkan kontenjanı'ndan kulübe üye yapılan Zekeriya Öz'ün üyelikten çıkarılması için dilekçe ile başvurduğu öğrenildi.

Öztürk, halen yurt dışında kaçak konumunda bulunan Öz'ün üyelikten çıkarılması için dilekçesinde şu ifadeyi kullandı:

"Saygıdeğer Disiplin Kurulu Başkanı ve üyeleri, Türkiye Cumhuriyeti ve değerlerine son derece bağlı olan ve görevleri başında bu değerleri korumak ve koruyacak gençler yetiştirmek olan kulübümüzün tüm sevenleri ama en başta genel kurul üyeleri tarafından sahip olduğu değerler çerçevesinde korunmak zorunda olduğu malumunuzdur.

Galatasaray'dan Zekeriya Öz'e büyük şok!

"TERÖR ÖRGÜTÜ OLARAK ADLANDIRILAN BİR YAPI İLE BİRLİKTE ANILIYOR OLMASI..."

04.05.2010 tarihinde, dönemin başkanı Adnan Polat tarafından, başkan kontenjanından üye yapılmış 15286 sicil nolu Zekeriya Öz isimli üyenin, kulübün herhangi bir değerini temsil etmek ve korumaktan yoksun olması, aksine Türkiye Cumhuriyeti tarafından terör örgütü olarak adlandırılan bir yapı ile birlikte anılıyor olması kanaatimce kulübümüzde üye olarak kalmamasını gerektirmektedir.

İsmi geçen üyenin kulübümüzle olan üyelik ilişkisinin sona erdirilmesi için gerekli araştırmanın yapılarak, gereğinin yerine getirilmesini saygılarımla arz ederim."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...