Lucescu'nun tek şartı 'Aziz Yıldırım'

Düzenleyen:
Lucescu'nun tek şartı 'Aziz Yıldırım'

SPOR Haberleri

F.Bahçe'nin teklifi götürüleceği öne sürülen Lucescu, "Sezon sonu şampiyon olursak bırakacağım. Aziz Yıldırım'ın tarzıyla değil kendi tarzımla çalışırsam gelirim." dedi.

Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta göreve geldiği ilk günden bu yana Rumen teknik adamla görüşüyor. Hamza Hamzaoğlu'nu kovduktan sonra da, Mustafa Denizli istifa ettikten sonra da Başkan Dursun Özbek aracılar vasıtasıyla Rumen teknik adamın kapısını çaldı. Son olarak Lucescu'nun nabzını yoklayan ise Fenerbahçe yönetimi oldu.

"FENERBAHÇE'DEN TEKLİF GELİRSE ŞAŞIRMA"

Shakhtar'ın sahasında Braga'yı elediği UEFA Avrupa Ligi maçını izleyen Aziz Yıldırım'a yakın bir isim, Rumen teknik adamla maçın ertesinde öğlen yemeğinde buluştu. Rumen teknik adama Başkan Aziz Yıldırım'ın fikirlerini anlattı, kendisi ile düşüncelerini paylaştı.

Shakhtar gibi herhangi bir geçmişi olmayan bir takımla yaşadıkları sonrasında Yıldırım'ın kendisine olan saygısının arttığını ve şartlarını öğrenmek istediğini söyledi. Yıldırım'dan bir teklifle gelmediğini ama kendisinin göstereceği yakınlık sonrasında Fenerbahçe'nin kendisine bir teklifle gelmesine şaşırmasını istedi.

"YILDIRIM'IN DEĞİL KENDİ TARZIMLA ÇALIŞIRIM"

Rumen teknik adam ise UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyon olmaları durumunda Shakhtar için verdiği sözleri tutmanın verdiği güvenle takımdan ayrılabileceğini, aksi taktirde bunun söz konusu olmadığını söyledi.

Başkan Rınat Ahmedov'a büyük saygı duyduğunu, kendisi gitme derse bırakmayacağını söyledi. Lucescu'nun son sözü ise Fenerbahçe'de çalışmak istediğini herkesin bildiği ama Yıldırım'ın tarzıyla değil ancak kendi tarzıyla gelirse, evet diyebileceği itirafında bulundu.

CEVAPLARI YÜZ GÜLDÜRDÜ

Oldukça dosthane şekilde geçen konuşmaların ışığında Lucescu'nun olumsuz konuşmaması Aziz Yıldırım'ın bilgisi dahilinde Ukrayna'ya giden Fenerbahçeli iş adamının yüzünü güldürdü.

Yıldırım'ın bir süre Lucescu isminin basında dolaşmasına ses çıkarmayacağı ve taraftarın nabzını da ölçtükten sonra kimsenin hayır diyemeyeceği Rumen teknik adamla yola çıkmaya sıcak baktığı bildirildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...