Trabzonspor'dan Hami Mandıralı için şok açıklama!

Düzenleyen:
Trabzonspor'dan Hami Mandıralı için şok açıklama!

SPOR Haberleri

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta yaptığı "Gelecek sezon için yeni bir yapılanmaya gideceğiz. Hami Hoca çok yıprandı" açıklamasıyla teknik direktör değişikliği sinyali verdi.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, bordo mavili kulübün tesislerinde basın mensuplarıyla buluştu. Usta, toplantıda yaptığı "Gelecek sezon için yeni bir yapılanmaya gideceğiz. Hami Hoca çok yıprandı" açıklamasıyla teknik direktör değişikliği sinyali verdi.

İşte Muharrem Usta'nın 'Hami Mandıralı'yla yollar ayrılacak mı?" sorusuna sebep olan açıklamaları:

"Bildiğiniz üzere Hami hoca ile yarım sezon artı 1 yıl olmak üzere 1,5 yıllık sözleşmemiz bulunuyor. Biz onunla çalışmaya başlarken kendisi ve ekibinin zor bir sürece gireceğini, kulüp olark bazı sıkıntılar yaşayacağımızı belirttik. O süreçte görev almayı düşünmeyen benim görüştüğüm bazı teknik direktörler vardı. Söyledikleri şey, "Böyle bir dönemde ve büyük kulüplerde bu düşüşün yaşandığı bir süreçte teknik direktör olmak, hele devre arasında çok kolay bir iş değil, çok doğru da değil" oldu.

Trabzonspor'dan Hami Mandıralı için şok açıklama!

"RADİKAL BİR YOLCULUĞA ÇIKMAMIZ GEREK
Sistemin içinde kaybolur gidersiniz, doğru. Ama bu da bir gerçek. Tabloya baktığınızda böyle bir durum var. Hami hocaya çok zor bir dönemde görev aldığını söyledim. Hami hocanın Adrian'ların olduğu dönemde 14 maçlık serisi vardı. O 14 maçlık seriyi önemsediğimi öyle bir başarı olması durumunda devam edeceğimi söylemiştim. Ama o günkü kadro ile bugünkü kadroyu siz değerlendirebilirsiniz.

Bugün takım olarak ne kadar başarılı olup olmadığımız ortadayken daha radikal yolculuğa çıkmamız gerek. Gelecek sezon için bir yeniden yapılandırmaya gideceğiz. Hami hoca da bu zor süreçte çok zorlandı, yıprandı. Bunda Hami hocanın da böyle düşündüğüne inanıyorum. Trabzonspor sizin bizim ne kadar olduğu kadar Hami hocanın da takımıdır. Bu noktada her türlü alternatifte yönümüze bakıyoruz."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...