Pereira: Kupasız kapatmayız

Pereira: Kupasız kapatmayız

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Mersin maçındaki tribün protestolarının ardından terapiye devam ediyor.

Futbolcularının psikolojik olarak maça hazır olmasını isteyen Pereira, "Bu sezon üç kulvarda da en tepeye oynayan tek takım bizdik. Avrupa'dan haksızca elendik. Ligde hiçbir şey bitmiş değil. Kupa da bizim için önemli hedef. Üç kulvarda en yükseğe çıkmamız, bizim kalitemizi gösterir. Bu sezonu kupasız kapatırsak bu çok büyük haksızlık olur. Bu nedenle sizden kupada finali istiyorum. Konya'da lig maçında yaptığımız hatalardan uzak duralım. Bu çift ayaklı bir mücadele ve bunu bilerek sahada olalım" diye konuştu.

ADAMI ASMAMALI!
Fenerbahçe-Mersin İdmanyurdu karşılaşması öncesi Vitor Pereira, rakip teknik direktör Ümit Özat'ın elini sıkmamış, mücadelesi sonrası basın toplantısı odasında ise Özat, Pereira'nın uzattığı eli geri çevirmişti. Özat, dün yaşananların hatırlatılması üzerine, "Vitor Pereira, hatalı olduğunu, İstiklal Marşı'nın okunmasından dolayı gelemediğini söylemiş. Dolayısıyla yapacak bir şey yok. Adamı asacak halimiz yok, özür dilemek de bir erdemdir" açıklamasını yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...