Şenol güneş tahta çıkarıyor!

Düzenleyen:
Şenol güneş tahta çıkarıyor!

SPOR Haberleri

Başarılı teknik direktör Şenol Güneş'in elinin değdiği krallık koltuğuna oturuyor... İyi bir eğitimci olan Şenol Güneş bunu derste değil sahada da çok iyi gösteriyor.

Sonuçlar ortada! Lig sona eriyor herkes takımsal ve bireysel bazda karnesini alıyor, Güneş’in forvetleri ise “Krallık” tacını takıyor. Örnekleri ortada. Trabzonspor kariyerinde belki şampiyonluk göremedi ama çok kral çıkardı. 1995-96’da Şota Arveladze 25, 2004-05’te Fatih Tekke 31 ve 2011-12’de Burak Yılmaz 33 golle zirveye çıktı. Geçen sezon ise Bursaspor’da Fernandao 22 golle sezonu ilk sırada tamamladı. Şimdi ise Şenol Güneş yönetimindeki  Beşiktaş’ta Mario Gomez bitime 5 hafta kala 22 golle ilk sırada yer alıyor. Eğer Mario Gomez de “Kral” olursa Şenol Güneş teknik adamlık kariyerinde 5. defa aynı mutluluğu görecek.   Gökmen Şahin - Trabzon (İHA)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...