Panathinaikos'ta Djordjevic dönemi bitti

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Panathinaikos'ta Djordjevic dönemi bitti

SPOR Haberleri  / AA

THY Avrupa Ligi play-off çeyrek finalinde Laboral Kutxa'ya elenen Panathinaikos'ta Sırp başantrenör Djordjevic'in görevine son verildi

Basketbol THY Avrupa Ligi play-off çeyrek finalinde İspanya'nın Laboral Kutxa takımına elenen Yunan temsilci Panathinaikos'ta başantrenör Aleksandar Djordjevic ile yollar ayrıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, play-off çeyrek final serisinde Laboral Kutxa'ya karşı üç maçın da kaybedilmesinin ardından takımın Sırp başantrenörü Djordjevic'in görevine son verildiği bildirildi. Sırbistan Milli Takımı'nı da çalıştıran 48 yaşındaki Djordjevic, sezon başında Panathinaikos ile iki yıllık sözleşme imzalamıştı. Yunan ekip, Djordjevic yönetiminde THY Avrupa Ligi'nde 15 galibiyet, 12 mağlubiyetlik performans sergiledi. Ligde normal sezonu 25 galibiyet, 1 mağlubiyetle Olympiakos'un ardından ikinci sırada tamamlayarak play-off'lara kalan Panathinaikos, Yunanistan Kupası'nda ise zafere ulaştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...