Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Oğuzhan'ın bonservisinin yarısına 25 milyon TL verdiler

Düzenleyen:
Oğuzhan'ın bonservisinin yarısına 25 milyon TL verdiler

SPOR Haberleri

İspanyol kulübünün Oğuzhan'ın bonservisinin %50'si için siyah-beyazlılara 8 milyon euro önerdiği öğrenildi.

Real Sociedad, Beşiktaş’ın genç yeteneği Oğuzhan Özyakup’u gözüne kestirdi.

%50'Sİ İÇİN 8 MİLYON EURO
Milliyet’in haberine göre Real Sociedad’ın, 23 yaşındaki milli oyuncunun bonservisinin yüzde 50’si için Beşiktaş’a 8 milyon euro (25 milyon TL) önerdiği belirlendi.

DEĞERİNİ ARTIRALIM
İspanyolların, siyah­ beyazlı kulübe, “Oğuzhan 1 sezon La Liga’da oynasın, değerini daha da artıralım. Satacağımız rakamı ikiye bölerek paylaşırız. Elinizde çok cazip bonservis bedeli karşılığında satabileceğiniz büyük bir yetenek var. Oğuzhan’ın Real Sociedad’a gelmesi büyük bir kulübe satışı için doğru tercih olacaktır” dedikleri öğrenildi.

GRİEZMANN ÖRNEĞİNİ VERDİLER
Gelecek sezon için 60 milyon euroluk transfer bütçesi oluşturan İspanyol yöneticilerin, Beşiktaş’ı ikna etmek için daha önce yüksek rakamlara elden çıkardıkları futbolcuları örnek verdikleri belirtildi.

Listenin ilk sırasında da bugünkü piyasa değeri 60 milyon euro olan Antoine Griezmann yer aldı.

Real Sociedad’lı idarecilerin örnek sunduğu listede şu isimler yer aldı: Griezmann (Atletico Madrid) 30 milyon euro. Claudio Bravo (Barcelona) 12 milyon euro. Illarramendi (Real Madrid) 32 milyon euro. Xabi Alonso (Liverpool) 16 milyon euro.

500 BİN EUROYA ALINMIŞTI
Beşiktaş’ın, Arsenal’dan 4 yıl önce 500 bin euroya kadrosuna kattığı Oğuzhan Özyakup, siyah-beyazlı forma altında değerini katlarken, bonservisinin yüzde 50’si Avrupa futbol piyasasında 8 milyon euroya kadar yükseldi.

Real Sociedad bilindiği gibi Bruma’yı sezon başında satın alma opsiyonuyla Galatasaray’dan 1.9 milyon euroya kiralamıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...