Volkan Şen çıldırttı

Düzenleyen:
Volkan Şen çıldırttı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Torku Konyaspor ile deplasmanda oynadığı maçta Pereira ile Volkan Şen arasındaki diyalog dikkat çekti.

30. dakikada gelişen Fenerbahçe atağında top auta çıktı. Konyaspor kalecisi topu alıp oyunu başlatmak üzere iken, başka bir topu alan Volkan Şen yavaş hareketlerle meşin yuvarlağı sahanın içine sürünce ev sahibi ekibin taraftarlarından tepki gördü. Maçın hakemi de o bölgeye gelerek Volkan'ı sert bir şekilde uyardı. Bu sırada kulübeden dışarı fırlayan Gökhan Gönül de Volkan'a yaptığının doğru olmadığını belirtti (altta).34. dakikada Volkan Şen bu kez teknik direktör Vitor Pereira ile tartıştı. Rakibini takip etmediği için Volkan'a çok kızan Pereira, sahanın içine kadar girip oyuncusunu sert sözlerle uyardı. Volkan da aynı şekilde karşılık verince, kameralara ilginç görüntüler yansıdı.

Volkan Şen çıldırttı

TARAFTARLA TARTIŞINCA SAĞ KANADA ALINDI VE GOL GELDİ!
Volkan Şen, 38, dakikada Konya ceza alanı içinde yaptığı şık hareketleri nefis bir golle tamamlayarak, takımını 1-0 öne geçirdi. Golün gelişimi ise son derece ilginçti. Teknik direktör Pereira, Numaralı Tribün tarafındaki taraftarlarla tartıştığı için Volkan'ı sol kanattan sağ kanada geçirdi. Milli futbolcu sağ tarafta buluştuğu ilk topu golle sonuçlandırdı. Fotoğraflar: ATV

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...