Kartal kesenin ağzını açacak

Düzenleyen:
Kartal kesenin ağzını açacak

SPOR Haberleri

Şampiyonluğun elde edilmesi ve Devler Ligi'ne direkt gidilmesi durumunda yönetim mevcut kadroyu yıldızlarla takviye edecek. İlk hedef ise Ben Arfa olacak

Yeni stadına geçtiğimiz hafta kavuşan ve sezonun neredeyse tamamını deplasmanda oynamasına rağmen Fenerbahçe'nin 5 puan önünde şampiyonluğa koşan Beşiktaş, önümüzdeki sezonun planlarını şimdiden yapıyor. Şampiyonluğun kazanılıp Devler Ligi'ne direkt bilet alınması halinde yönetim kesenin ağzını iyice açacak. Siyah-beyazlıların mevcut kadroyu büyük ölçüde koruyarak yıldızlarla takviye etmek istediği belirtildi. Fenerbahçe'nin milli oyuncuları Gökhan Gönül, Mehmet Topal ve Caner'le geçtiğimiz haftalarda bir ön görüşme gerçekleştiren ve yıllık 2 milyon avrodan kapıyı açan yöneticilerin bu transferler için pusuda beklediği ifade edildi. Caner'in İnter'le el sıkıştığı ancak diğer iki yıldızla temasların sürdüğü de öğrenildi. 
Gomez-Töre belirsiz
Önümüzdeki haftadan itibaren iç transfer görüşmelerine başlayacak olan Beşiktaş Yönetimi, daha önce kaleci Tolga ve İsmail Köybaşı ile söz kesmişti. Siyah-beyazlılarda geleceği belirsizliğini koruyan isimler ise Mario Gomez ve Gökhan Töre olarak görülüyor. Gomez'in yönetime takımda kalmayı düşündüğünü ilettiği ancak sözleşme imzalamak için mayıs ayını beklemelerini istediği belirtildi. Hannover'den kiralanan Alexis'i göndermeyi düşünen siyah-beyazlılar Marcelo'nun ise bonservisini alacak. İlk etapta 4 oyuncu transferi düşünen yönetim, takımdan ayrılacak oyuncuların durumuna göre sayıyı arttıracak. Beşiktaş'ın yıldız transferinde düşündüğü ilk isim Hateem Ben Arfa. Başkan Fikret Orman'ın geçtiğimiz haftalarda bu oyuncu için temaslarda bulunduğu ortaya çıkmıştı. Nice'de top koşturan yıldız PSG'nin de listesinde bulunuyor. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...