Real Madrid'ten Ergin Ataman'a teklif

Düzenleyen: / Kaynak: milliyet
Real Madrid'ten Ergin Ataman'a teklif

SPOR Haberleri  / milliyet

Real Madrid, Ergin Ataman'ı istedi! Galatasaray'ın koçu Ergin Ataman'a, Fenerbahçe'ye elenen Real'den teklif geldi, kararını ise sezon sonu verecek.

Galatasaray Başantrenörü Ergin Ataman'a Real Madrid talip oldu. Fenerbahçe'ye elenen İspanyol ekibi, takımı Ataman'a emanet etmek istiyor. İspanyol basınında yer alan haberlere göre Pablo Laso ile yollarını ayıracak olan dev kulüp, sarı kırmızılı kulüpten izin isteyerek başarılı koçla görüşmelerde bulunacak. Real Madrid'in teklifine yanıt vermeyen Ataman'ın sezon sonunda durum değerlendirmesi yapmak için izin istediği de haberin detayları arasında yer aldı. G.Saray'da kalmak için ücretinde fedakârlık yapan Ataman'ın yönetimin vizyonuna göre karar vereceği de belirtildi. Eğer yönetim takımda küçülmeye gitme karan alırsa Ataman'ın Real Madrid'e gidebileceği iddia edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: milliyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...