Beşiktaş'ta Denys Boyko'dan transfer görüşmesi

Düzenleyen: / Kaynak: sporx
Beşiktaş'ta Denys Boyko'dan transfer görüşmesi

SPOR Haberleri  / sporx

Beşiktaş'ın devre arasında Dnipro'dan kadrosuna kattığı Ukraynalı kaleci Denys Boyko, Tolga Zengin'in başarılı performansı nedeniyle kulübeye mahkum kalınca ayrılma kararı aldı.

Beşiktaş'ta Fenerbahçe ile şampiyonluk mücadelesi devam ederken, bir yandan da yeni sezonun planları yapılıyor. Gelecek sezon için kadrosunu daha da güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ta kaleci Denys Boyko'dan sürpriz bir ayrılık talebi geldi.

TOLGA ZENGİN YENİDEN DOĞUNCA...
Sezonun ilk yarısında Tolga Zengin'in Sporting Lizbon ve Akhisar Belediyespor maçlarında yaptığı büyük hataların ardından camiadan kaleci transferi için yoğun baskılar gelince, Fikret Orman ve yönetimi Dnipro'dan Denys Boyko'yu almaya karar verdi. Corinthians'tan Cassio için yüksek rakam talep edilince Boyko, Beşiktaş'ın yolunu tuttu. Boyko'nun Beşiktaş'a gelişine teknik direktör Şenol Güneş ve kaleci antrenörü Jose Sambade çok sıcak bakmazken, Tolga Zengin de Ukraynalı'nın imzasının ardından adeta yeniden doğdu.

ŞENOL GÜNEŞ VE SAMBADE İLE KONUŞTU! 
Beşiktaş'a gelişinden sonra Tolga Zengin'in gerisinde kalan ve oynadığı karşılaşmalarda tam anlamıyla güven vermeyen Boyko, teknik direktör Şenol Güneş ve kaleci antrenörü Jose Sambade ile kritik bir görüşme yaptı. Dnipro'nun kalesinin vazgeçilmezi olan Boyko, Beşiktaş'ta yedek kalmaya alışık olmadığı için sezon sonunda ayrılmak istediğini söyledi. Beşiktaş'ı sevdiğini ancak sürekli forma giyeceği bir kulübe gitmek istediğini belirten Boyko'nun talebi yönetime aktarıldı. 

YÖNETİM KİRALIK GÖNDERMEYE SICAK! 
Beşiktaş yönetimi, Boyko'nun bu kararının ardından sezon sonu 28 yaşındaki kaleciyi kiralık olarak göndermek için kulüp arayışlarına başladı. Siyah-beyazlı yönetim ayrıca yeni sezon öncesi farklı bir kaleciyi kadroya katmak için harekete geçti.

YENİ GÜNDEM DEPORTIVO'DAN FABRİ
Boyko'nun bir sezon kiralık olarak gitmesiyle Tolga Zengin'e yedek olarak sadece Günay Güvenç'in akalacak olması nedeniyle yönetim daha önce listesinde olan ancak sakatlığı nedeniyle transferini gerçekleştiremediği Deportivolu Fabricio Agosto Ramirez (Fabri) için yeniden nabız yoklamaya başladı. 28 yaşındaki İspanyol kaleciye Sambade'nin onay vermesi nedeniyle Beşiktaş'ın bu transferi bitireceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: sporx
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...