Barcelona'dan çılgın Nou Camp projesi

Düzenleyen:
Barcelona'dan çılgın Nou Camp projesi

SPOR Haberleri

İspanya La Ligi ekiplerinden Barcelona, bugün düzenlediği basın toplantısıyla yeni stadyumlarını tanıttı. Futbolcuların da katıldığı organizasyonda Nou Camp'ın tadilat göreceği belirtildi. Barcelona Başkanı Bartomeu, stat inşaatı sürerken maçların oynanmaya devam edeceğini de açıkladı.

Aldığı sonuçlarla ve yıldızlarla dolu kadrosuyla dünyada en çok taraftarı olan kulüperin başında gelen Barcelona ilginç bir projeye imza atıyor. Katalan Kulübü, 1957 yılında açılan stadı Nou Camp'ı yenileyecek. Stadın tarihi dokusuna zarar vermek istemeyen Barcelona yönetimi, Beşiktaş'ın izlediği politikaya benzer bir yol izleyecek.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Stadın yerini oynatmayacak olan Barcelona Kulübü basın mensuplarına anlatılan projede ilk olarak genişletme çalışmalarına başlayacak. Projeyi 4 senede tamamlamayı düşünen Katalanlar 2021-2022 sezonunda stadın yenilenmiş haliyle sezona giriş yapacak. 4 sene tadilat görecek stadyumda maçlar ise oynanmaya devam edecek. İnşaat esnasında maçların nasıl oynanacağı konusu İspanya'da tartışma konusu olurken Barcelona kulübü hazırladığı video ile bu tartışmalara nokta koydu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...