Özbek'ten yeni sezon için ipucu

Özbek'ten yeni sezon için ipucu

SPOR Haberleri

“Dört hoca adayımız var” diyen Özbek, bu sezon resmi siteden iki kez adı yalanlanan Ersun Yanal için “Beğendiğim bir teknik adam. Türkiye’nin en iyi hocalarından” dedi

Rize'den Türkiye Kupası finali için avantajlı skorla dönen Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, yeni sezonda takımı çalıştıracak teknik direktör için önemli ipuçları verirken, ilk kez Ersun Yanal ismine sıcak baktığını itiraf etti. "Ersun Yanal beğendiğim bir teknik adam. Türkiye'nin en iyi hocalarından. Ancak kendisiyle görüşmedim" diyen Özbek resmen olmasa da Ersun Yanal'ın adaylar arasında olduğunu ima etti. Başkan Özbek, Yanal için olumlu konuşurken, son bir yıl içinde Galatasaray'ın resmi internet sitesinde Ersun Yanal için yapılan kendisiyle çalışılmayacağı yönünde açıklamaları akıllara geldi.

ERDAL KESER ANTRENÖR OLACAK
SeçimİN gündemlerinde olmadığını tekrarlayan, iki sene daha görev sürelerinin olduğunu ifade eden Özbek, önümüzdeki hafta teknik adam konusunda somut gelişmeler yaşanacağını belirterek listelerinde olan 4 aday ile temasları olduğunu dile getirdi ve şöyle konuştu: "Cenk Ergün (sportif direktör) transfer çalışmaları için yurt dışından geldi. Erdal Keser'in sportif direktör olması gibi bir durum yok. Kendisini önümüzdeki sezon için yardımcı antrenör olarak düşünüyoruz."

HAMZAOĞLU İYİ ÇALIŞTIRMAMIŞ
"Bu sezon takımdaki talihsizlikleri konuşmaya gerek yok. Her maç 5-6 sakatımız var" diyen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Hamza Hamzaoğlu yönetiminde sezon başında yeterli yüklemenin yapılmadığını ifade etti. Galatasaray'ın başkanı anlaşma sağlayacakları yeni teknik adamla uzun vadeli sözleşme imzalamayı düşünmediğini ifade ederken, bu sürenin Dursun Özbek'in iki yılı kalan başkanlık süresinin üzerinde olmayacağı öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...